DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2069744฿%0.988

a
alan18-kopya

ALPEREN OCAKLARINDAN SÜRPRİZ ZİYARET

Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman, BBP Gaziantep İl Başkanlığına sürpriz ziyarette bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Abdulkadir İyem’in baba ocağına taziye ziyaretinde bulunuldu.

Kocaman, Gaziantep Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Orhan Kızılaslan’dan başlayan ziyaretini sırasıyla Alperen Ocakları İl Başkanı Hayri Özkan, BBP teşkilat başkanı İbrahim Kızılaslan, BBP İl başkan yardımcısı ve Katan Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışıcı ve şehit Abdulkadir İyem’in baba ocağında sürdürdü.

KOCAMAN “HEPSİNİN HİKAYESİ VAR”

Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK’nın alçak saldırısı sonucu 12 şehit verildiğini hatırlatan Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman “12 şehidin her birinin ayrı ayrı bir hikayesi olduğunu, her birinin bir eş, bir baba, bir evlat olduklarını ve geride kalanlar için bu acının hiç geçmeyeceğini tekraren hatırlatıyoruz.

KIZILASLAN “ARTIK SABRIMIZ KALMADI”

Şehit haberi aldıklarında acıların yüreklerini kor gibi dağladığını ifade eden Gaziantep Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Orhan Kızılaslan, “Maalesef diğer taraftan da bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarının Diyarbakır’da gençlik kongresi adı altında adeta kutlama yaparcasına bölücü terör örgütü PKK lehine sloganlar atarak halay çektiklerine şahit oluyoruz. Diğer taraftan meclisteki kravatlı teröristlerden, teröristbaşı bebek katili Abdullah Öcalan’ın yeğeni sıfatı ile milletvekili olan hainin, böyle bir günde Türk milleti ile alay edercesine teröristbaşına özgürlük ve diyalog istemesine aksi halde akan kanın durmayacağı tehdidine şahit oluyoruz. Artık Türk milletinin sabrı kalmamıştır. Vatan evlatları bir bir şehit düşerken Gazi Meclisin çatısı altında kravatlı terörist istemiyoruz!

ÇALIŞICI “DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM

Bölücü terör örgütünün dağdaki mensubu ile meclisteki mensubunun kendileri için farkının olmadığını aktaran BBP İl başkan yardımcısı ve Katan Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışıcı “Türk milleti olarak bu hadise hepimizi derinden üzmüştür. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Şehit vermekten daha acı bir şey varsa o da şehit haberi almaya alıştırılmış bir toplum olmaktır.”  sözünde belirttiği gibi şehit vermeye alıştırılmış bir toplum olmamak adına bizler “Alışma Türk Milleti” diyoruz. Halen devletin maaşını alan ve devletin imkanlarını kullanarak devletine ihanet eden bu bölücü terör örgütü mensupları derhal meclisten çıkarılarak adalet önünde devlete ihanetinin bedelini ödemelidir! Bu konuda herkesi duyarlı olmaya, görevini ve gereğini yapmaya davet ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” İfade etti.

 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“ŞEKER PANCARINDAKİ ÜRETİM ARTIŞINDAN MEMNUNUZ”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.