DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2045438฿%-1.43229

a
alan18-kopya

“AMACIMIZ; DAHA NİTELİKLİ BİREYLERİN YETİŞMESİ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı iş birliği kapsamında 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz deneme sınavı yapılmasına yönelik protokolü imzaladı. Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak eğitimin her noktasına destek olmaya tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz. Amacımız; daha nitelikli bireylerin yetişmesi” dedi.

Protokol; Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı. Şehitkamil Sanat Merkezi’nde (ŞSM) gerçekleştirilen imza törenine; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı katıldı. Protokolle öğrencilerin; akademik güdülenmelerine katkı sağlamak, okula olan ilgilerini artırmak, okulunu ve kendilerini temsil edebilme güçleri kazanmalarını sağlamak, hızlı düşünme becerilerini geliştirmek, bilgilerini taze tutmaları, yeni bilgiler edinmeleri ve zihinlerini çalıştırmaları amaçlıyor. Protokol kapsamında Şehitkamil ilçesinde öğrenim gören tüm resmi ve özel ortaokulların 8. sınıf ile liselerde öğrenim 12. sınıf öğrencilerine merkezi sınavlara (TYT, AYT, LGS) yönelik 2 defa deneme sınavı yapılacak. 

 

EĞİTİMİN HER NOKTASINA DESTEK OLMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ

İmza öncesi konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı: “Şehitkamil Belediyesi olarak eğitimin her noktasına destek olmaya tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz. Bugünkü imzalayacağımız protokol de çok şükür artık geleneksel hale geldi. Özellikle dershaneye gidemeyen yavrularımızın sınav deneyimlerini arttırabilmek adına yıl içerisinde 4 tane ayrı deneme sınavı yapıyoruz. Bugünkü imzalayacağımız protokol kapsamında Şehitkamil bölgesi sınırları içerisinde 12. sınıfa devam eden çocuklarımızın bu 4 sınavını biz gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra yine Şehitkamil Belediyesine bağlı kütüphanelerimizde mevcut çocuklarımızdan da bu sınavlara katılmalarına destek sağlamak adına bizde kayıtlı olan kütüphanedeki 12. sınıftan sonra mezun olan yavrularımızın da bundan faydalanabilmesi adına bu etkinliği hep birlikte hayata geçireceğiz. Amacımız daha sağlıklı, daha nitelikli bireylerin yetişmesi. Bu noktada tüm kurumlarımızla iş birliğine devam ediyoruz. Sayın Kaymakamımızın şahsında Milli Eğitim camiamıza yürekten teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” 

EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

İmza öncesi konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, şu sözleri kaydetti: “İlçemizde eğitimi geliştirmek adına Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve Şehitkamil Belediyemizin böyle ortak bir iş yapmasına bizler de şahitlik ettiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah bu yapılan protokol, öğrencilerimize katkı sağlar. Öğrencilerimiz için herkesin elinden geleni fazlasıyla yaptığını görüyoruz. Belediyemizin; açtığı kütüphaneler, yaptığı bu tür faaliyetler ile eğitime ne kadar önem verdiğini bir kez daha görüyoruz. Ben emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar var olsunlar, hayırlı uğurlu olsun inşallah.” İmza öncesi konuşan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, “Şehitkamil Belediyemiz ile geleneksel hale gelen kurumlar arası iş birliğine dayalı, her zaman yaptığımız gibi bugün de çocuklarımızın deneme sınavlarıyla ilgili bir protokol imzalayacağız. Milli Eğitime, çocuklarımıza, Şehitkamil’in çocuklarına, memleketimizin çocuklarına yapmış oldukları katkılardan dolayı Sayın Kaymakamımızın huzurunda değerli Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

IRAK’A TİCARİ DİPLOMASİ ATAĞI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.