DOLAR

32,5327$% 0.04

EURO

35,0283% 0.04

STERLİN

41,3905£% 0.06

GRAM ALTIN

2.436,75%0,06

ÇEYREK ALTIN

3.981,00%0,10

TAM ALTIN

15.949,00%0,09

ONS

2.329,87%0,03

BİST100

10.446,24%1,00

BİTCOİN

2018585฿%-1.53356

a
alan18-kopya

AYDIN VE MEMDUHOĞLU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Gaziantep Sanayisinin duayen isimlerinden Surur Aydın’ın biricik oğlu sanayici ihracatçı Halil İbrahim Aydın, Şükran-Abdulselam Memduhoğlu’nun biricik kızları Nisanur Memduhoğlu ile dünya evine girdi.

Şehitkamil  Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen muhteşem nikah törenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.

Şehitkamil Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen muhteşem bir nikah töreniyle Gaziantep Sanayisinin Duayen isimlerinden Surur-Nafye Aydın’ın biricik oğulları sanayici ihracatçı iş insanı Halil İbrahim Aydın yaşamını Şükran-Abdulselam Memduhoğlu’nun biricik kızları Anestezi uzmanı Nisanur Memduhoğlu ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken çifte kentin önde gelen isimlerinden Gaziantep Valisi  Kemer Çeber, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, OSB Başkanı Cengiz Şimşek, GTB Başkanı Mehmet Akıncı, Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı, Ak Parti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ile Gazinatep sanayi vi iş dünyasının önde gelen isimlerinden Abdülkadir Çıkmaz, Mahsum Altunkaya, Cemal Kadooğlu, Selim Acar, Mustafa Çakmak, Raif Ateşsönmez, Ahmet Polat, Doçent Dr.  Kamil Yavuzer ve Nizamettin Aydın şahitlik yaptı.

Genç çiftin nikahını kıyan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin çifte mutluluk dileklerini iletirken çiçeği burnunda çiftin evlilik cüzdanlarını Gaziantep Valisi Kemal Çeber vererek çifti kutladı. Biricik oğlunun mürüvvetini  görmenin mutluluğunu yaşayan Gaziantep sanayisinin Duayen İsimlerinden Surur Aydın’ın mutluluğu gözlerinden okurunken yaptığı değerlendirmede “Rabbim herkese evlatlarının mürverini görmeyi nasip etsin. Bugün bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan değerli dost ve akrabalarımız ile kendimizin önde gelen mülki idare amirleri, yerel yönetim başkanları ve sanayici iş adamlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Düzenlenen törenin ardından genç çift nikaha katılan davetlilerin tebriklerini kabul etti. 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

BAKAN YERLİKAYA BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.