DOLAR

32,8826$% -0.25

EURO

35,1821% -0.54

STERLİN

41,8683£% -0.01

GRAM ALTIN

2.449,68%-0,30

ÇEYREK ALTIN

4.001,00%-0,17

TAM ALTIN

16.005,00%-0,18

ONS

2.326,34%-0,04

BİST100

10.647,91%-0,31

BİTCOİN

1982198฿%-2.02134

a
alan18-kopya

BAKAN GÜL’DEN ŞEHİTKÂMİL’E 800 YATAKLI HASTANE MÜJDESİ

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Gaziantep’e gelen önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Gül ziyaretinde Şehitkamil bölgesinde hizmet verecek 800 yataklı hastane müjdesi verdi.

Bir dizi programlara katılmak üzere Gaziantep’e gelen AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve ilçe teşkilat üyelerini ziyaret etti. Ziyarete Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı.

GÜL ŞEHİTKAMİL’DE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığını ziyaret eden Abdulhamit Gül partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. AK Parti Grup Başkan Vekili Gül, ilçe teşkilatının yoğun ilgisine teşekkür ederek karşılık verdi.

ŞEHİTKÂMİL TEŞKİLATI SEÇİMİ KAZANMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI

Ziyarette AK Parti Şehitkamil ilçe teşkilatına 31 Mart yerel seçim çalışmalarındaki emekleri ve gayretleri için teşekkür eden Gül, Şehitkamil Teşkilatının çalışmalarından övgüyle bahsetti. Bakan Gül,  “Biz şahidiz ki AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ve ekibi;  girilmeyen mahalle, girilmeyen sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalıştı. Şehitkamil teşkilatı seçimi kazanmak için elinden geleni yaptı. Milletimizin bu dönem için takdiri bu oldu. Şehitkamil İlçe teşkilatının çalışmalarıyla ben inanıyorum ki önümüzdeki ilk yerel seçimlerde Şehitkamil yeniden AK Parti’ye geçecektir” dedi.

ABDULHAMİT GÜL, ŞEHİTKAMİL İÇİN SAĞLIK MÜJDESİ VERDİ

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, ziyarette ayrıca Şehitkamil için bir sağlık müjdesi de verdi. Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldiklerini hatırlatan Bakan Gül;  Şehitkamil bölgesinde sağlık alanında yeni bir yatırımın müjdesini verdi. Bakan Gül, Gaziantep’i bölgenin sağlık üssü yapmakta kararlı olduklarını vurgulayarak, Beykent Mahallesinde 800 yataklı yeni bir Şehir Hastanesi’nin yapılacağını duyurdu.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN ŞEHİTKAMİL’E ÖVGÜ

Ziyarette konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil İlçe Teşkilatının çalışmalarından övgü ile bahsederek, 31 Mart yerel seçimlerinde göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı İlçe teşkilatının tüm kademelerine teşekkür etti. Başkan Şahin, 2028 yarın Şehitkamil’in şu enerjisi, bu mücadele ruhu, bu imanı, bu yüreğindeki muhabbet olduğu sürece zafer çok yakındır dedi.

HİZMET AŞKIYLA DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Parti Gaziantep Milletvekil İrfan Çelikaslan’da Şehitkamil Teşkilatının Gazişehir’e ve hemşehrilerine hizmet yolunda çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Şehitkamil teşkilatımızı her zaman vatandaşlarımız ile iç içe görüyoruz. Şehitkamil halkımızın derdi ile dertlenip sorunlarına çözüm üretiyorlar. Bu anlamda tüm dava arkadaşlarıma göstermiş oldukları bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu hizmet aşkı ile devam edip inşallah ilk yerel seçimde Şehitkamil’i yeniden kazacağız” ifadesini kullandı.

BU ÇOŞKU GELECEK BAŞARILARIN HABERCİSİ

Ziyarette yaşanan çoşkunun geleceğin habercisi olduğunu vurgulayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, AK davaya gönül vermiş Şehitkamil İlçe Teşkilatının her zaman üstün gayret ve çalışmalarına şahit olduklarını söyledi. Başkan Tahmazoğlu, ilçe teşkilatının çalışmalarından her zaman memnun olduklarını dile getirerek, bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İLÇE BAŞKANI YILMAZ ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekili İrfan Çelikaslan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür eden Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ise konuşmasında;  “Şehitkamil teşkilatı ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileri, belediye meclis üyesi adayları ve bütün sandık kurul üyeleriyle birlikte üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirmiş, her sandıkta en az iki müşahit bulundurmuş ve tüm seçim tutanaklarını eksiksiz bir şekilde teslim almıştır. Tabi teşkilatın bu emeğine karşı gönül isterdi ki Şehitkamil Belediyesi’ni de kazanalım, ama bu dönem nasip olmadı, içimizde tabi ki bir burukluk var, halkımızın takdiri bu yönde oldu. Buna da saygımız var, ama buradan şunu söylemek istiyorum, önümüzdeki ilk yerel seçimlerde Şehitkamil Belediyesi’ni inşallah tekrardan kazanacağız. Şehitkamil teşkilatı olarak bu kararlıkla ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

800 YATAKLI BEYKENT HASTENESİ BÖLGENİN YÜKÜNÜ ALACAK

Beykent bölgesinde yapılacak 800 yataklı hastane için de ayrıca teşekkür eden İlçe Başkanı Yılmaz, “Şehitkamil bölgemizde vatandaşlarımıza hizmet verecek ve bölgenin sağlık alanındaki büyük yükünü rahatlatacak   Beykent Hastanesi projesinin devreye alınmasında büyük emeği olan AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Bakanımız Abdulhamit Gül başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e ve değerli Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ; Şunu buradan özellikle belirtmek isterim; “Merkezi hükümetimizle, Büyükşehir Belediyemizle Şehitkamil’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehitkamilli hemşehrilerimizi kimseye muhtaç etmeyeceğiz” İfadesini kullandı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

AK PARTİ’DE ÖNEMLİ TOPLANTI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.