DOLAR

32,5322$% 0.27

EURO

34,9321% 0.16

STERLİN

40,6178£% 0.11

GRAM ALTIN

2.445,35%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,74%0,01

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2070434฿%0.82897

a
alan18-kopya

BAŞKAN FADILOĞLU, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ KONUK ETTİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, LGS’de yüzde 1’lik dilime giren öğrenciler ve velileriyle yemekte bir araya geldi. Öğrencilere, bundan sonraki eğitim hayatında başarılar dileyen Başkan Fadıloğlu, “Allah, şimdiden yolunuzu, bahtınızı açık eylesin. Yeni eğitim ve öğretim döneminde hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Göl Kafe Restoran’da düzenlenen programa; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, LGS’de başarı gösteren öğrenciler ile velileri katıldılar. Öğrenci ve velileri ile tek tek selamlaşan Başkan Fadıloğlu; öğrencilerden, kazandıkları okullar hakkında da bilgi aldı, sohbet etti.

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

Öğrenciler ve velilere hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ben, öncelikle tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı yürekten tebrik ediyorum. Özellikle bu başarı grafiği içerisinde yer bulan öğrencilerimizden benim bir tek talebim var. Akademik başarınızdan razıyız. Akademik başarı içerisinde hepinizin kendine göre bir kapasitesi var ama bunun herkesin doktor olacak, herkesin mühendis olacak diye bir şartı da yok. Diğer taraftan baktığımızda hepimizin iyi insan olmak gibi bir zorunluluğu var. İnsanlığa, ailenize, çevrenize, şehrinize ve ülkenize faydalı birey olmak sizin elinizdedir. Onun ötesinde herkes yarın bir meslek seçecek, o mesleğinden insanlığa faydalı hizmetler üretecek. Burada akademik başarılarınızın yanında bir talebim daha var. Mutlak suretle sizlerin sportif ve sanatsal etkinliklerle de iç içe olmanız. Tek yönüne yetişmiş bir bireyin başarılı olması mümkün değil. Farz edelim ki Türkiye’nin bir numaralı doktoru oldunuz ama sosyal yönünüz gelişmemişse hasta memnuniyetini sağlayamazsanız, sizin orada başarılı olmanız mümkün değil. O açıdan akademik başarılarınızı devam ettirirken, hayatta her şey derse endeksli olmaması lazım. Sosyalliğinizi mümkün olduğu kadar üst düzeyde tutmanız lazım, mutlaka hobinizin olması lazım. Ne istiyorsanız; bu bireysel bir spor olabilir, diğer taraftan bir enstrüman kullanmak olabilir veya iyi bir sporcu olabilirsiniz. Söylemek istediğim asıl özne şu, kesinlikle ve kesinlikle akademik çalışmalarınız bizim için gerekli ama yeterli değil. Mutlak surette çok yönlü gelişmeniz gerekiyor. O konuda hassasiyet gösterirseniz inşallah bu memleket için daha faydalı bireyler olursunuz. Allah, şimdiden yolunuzu, bahtınızı açık eylesin. Yeni eğitim ve öğretim döneminde hepinize başarılar diliyorum. Ben, tekrar davetimize icabet ettiğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GECELERİNİ GÜNDÜZLERİNE KATTILAR VE ÇOK GÜZEL BAŞARI ELDE ETTİLER

Programda konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, şu ifadeleri kaydetti:

“Ben, öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımıza bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Gerçekten bu güzel akşamda sizin gibi güzel ailelerle bizleri bir araya getirdi. Sağ olsunlar, var olsunlar. Kendisine, belediyemize ve belediyedeki tüm çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimiz, gecelerini gündüzlerine kattılar ve çok güzel başarı elde ettiler. Gurur duyduk, mutlu olduk. İnşallah bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında da daima başarılı olurlar. Sizlerden istediğimiz; vatanınızı, milletimizi sevin, ülkenize faydalı bireyler olun. Biz sizden maddi konuda bir şey istemiyoruz. Bizim sizlerden istediğimiz sadece başarılı olmanız, ülkeniz ve milletiniz için çalışmanız. Biz size güveniyoruz, geleceğimizin emin ellerde olduğuna emininiz, bunu sizin de bilmenizi istiyoruz. Allah, işinizi rast getirsin, başarılarınız daim olsun.”

BAŞKANIMIZA ÖĞRENCİLERİM VE ÖĞRETMENLERİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun eğitimin her kademesine destek sunduğunu ifade eden Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, şöyle konuştu:

“Bugün, sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzel. Daha önce de Şehitkamil Belediyemizin birçok programında beraber olduk. Bugün burada hakikaten Şehitkamil’imizin yüzünü ak eden, bizleri mutlu eden gençlerimizle beraberiz. Bugün, Türkiye genelinde yüzde 1’lik birlik dilime giren 115 öğrencimizle beraber olmak, bizleri mutlu ediyor. Sizler bizim geleceğimiz, Türkiye’mizin önümüzdeki yıllardaki yüzüsünüz. Özellikle anne babalar olarak, bu gençlerimizi bu şekilde yetiştirdiğiniz için ben ailelerimize de teşekkür ediyorum. Bu arada en büyük teşekkürlerimizden biri de gerçekten her konuda eğitime destek veren, okul öncesinden başlayarak, lise sona kadar, belediyemizin her türlü fiziki anlamda, maddi ve manevi desteğini gördük. Bugün de yine bu etkinliklerimizden birindeyiz. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi biraz daha motive edebilir miyiz düşüncesiyle bir aradayız. Başkanımız; göreve geldiği günden beri, sadece bu anlamda da değil hem eğitim anlamında hem de kültürel ve spor anlamında, her zaman bizimle beraber oldu. Ben bu anlamda Şehitkamil’deki 280 bin öğrencim ve 16 bin öğretmenim adına Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum.”

Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, günün anısına öğrencilere çeşitli hediyeler verdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

‘’HER ANNE GİBİ ÇALIŞAN ANNELER DE EMZİRMEYİ İHMAL ETMEMELİDİR.”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.