DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2042647฿%-1.0699

a
alan18-kopya

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ, 31 MART GÜNÜNE YANSIYACAKTIR”

Esnafın taleplerini dinleyen, sorunlarına ortak olarak çözüm üreten Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Lefkoşe Caddesi üzerinde hizmet veren esnafla bir araya geldi.

Ziyaretlerinde 31 Mart günün önemine dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “Halkımız, çok önemli ve kritik bir tercihte bulunacak. Şuna çok inanıyorum ki birlik ve beraberliğimiz, 31 Mart gününe yansıyacaktır” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu’nun esnaf ziyaretleri programına; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe de katıldı.

Ziyaret ettiği her iş yerinde yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, esnafa 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemini anlattı. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen ve kendileriyle çözüme dair istişareler yapan Başkan Fadıloğlu, isteyen her esnaf ve vatandaşla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Fadıloğlu, alışveriş yapan vatandaşlarla da selamlaştı, sohbet etti.

MİLLETİMİZE HİZMETİMİZDE HIZ KESMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Ülkenin bekası, istikrarı, birliği ve beraberliği için 31 Mart Yerel Seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamada bulundu:

“Halkımız, çok önemli ve kritik bir tercihte bulunacak. Ülkemizin, özellikle de çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini yakından ilgilendiren bir tercihte bulunarak 31 Mart günü oy kullanacağız. 31 Mart günü; sadece belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarların seçim günü olmayacak. İnanıyorum ki halkımız, son 23 yıldır devam eden istikrar ve büyümeyi desteklemekten yana tavır koyacaktır. Bizler de gün içerisinde yaptığımız ziyaretlerle vatandaşlarımıza; 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemini son 23 yıldır devam eden istikrar ve büyümeyi anlatıyoruz. Elde edilen kazanımları anlatıyoruz.

Milletimiz, bugüne kadar tüm desteğiyle yanımızda oldu. 31 Mart günü de birlik ve beraberliğimize sahip çıkacak vatandaşlarımız, bizi ayırmaya çalışanlara gereken dersi verecektir. Şuna çok inanıyorum ki birlik ve beraberliğimiz 31 Mart gününe yansıyacaktır. Milletimize hizmetimizde hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. İnsanımızın gönlüne dokunmayan hiçbir hizmetin kalıcı olmayacağını biliyoruz. Her kesimden ve her yaştan vatandaşımızı kucaklamayı sürdüreceğiz. Uyguladığımız projelerle yaşlılarımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi her insanımızı mutlu ve huzurlu etmek için gayret göstereceğiz.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GTB’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 109. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.