DOLAR

32,5285$% 0.24

EURO

34,9320% 0.4

STERLİN

40,7874£% 0.41

GRAM ALTIN

2.442,38%0,17

ÇEYREK ALTIN

4.042,00%-0,66

TAM ALTIN

16.145,00%-0,74

ONS

2.334,54%-0,14

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2058962฿%-0.30475

a
alan18-kopya

BORA KANEVETCİ GÜVEN TAZELEDİ

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği  (GAİMDER ) ’in 19. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen Genel Kurulda Bora Kanevetci yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Mehmet Rıdvan Köksüzer’in yaptığı Genel Kurulun ilk gününde gündemin faaliyetle ilgili maddeleri, ikinci gününde ise seçimler gerçekleşti. Genel Kurulda konuşan Bora Kanevetci, geride bıraktıkları 3 yıllık dönem içerisinde pandemi ve deprem felaketlerinin acısını hissederek hizmet üretmeye çalıştıklarını söyledi. Yaptıkları çalışmaları anlatan Kanevetci, derneğe yeni bir hizmet binası kavuşturmak için yaptıkları çalışmalarda önemli bir mesafe kat ederek arsa tapusunu derneğe kazandırdıklarını, yeni dönemde de Hizmet Binasını üyelerin destekleriyle yapacaklarını müjdeledi. Kanevetci, mesleğin ve sektörün sorunlarına çare aradıkları ve çözüm ürettikleri bir dönem yaşadıklarını belirterek, yeni dönemde sorunların takipçisi olmaya ve üyelere hizmet etmeye devam edeceklerini açıkladı. Genel Kurulda, Divan Başkanı Mehmet Rıdvan Köksüzer GAİMDER’in ve kurucusu oldukları İMKON’un kuruluş süreci hakkında bilgi verdi. 16. Ve 17. Dönem Başkanı İbrahim Kamil Apa da yaptığı konuşmada, sektörün içinde bulunduğu durumu özetledi. Apa, inşaat sektörünün her koşulda üretmekten yana olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde her zorluğun aşılabileceğini vurguladı.

Genel Kurula katılan paydaş sektör temsilcisi İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez ise, sektörün ve mesleğin yararına olan projelerde İnşaat Müteahhitleri Derneği ile işbirliği yapmayı sürdüreceklerini söyledi. KAMİAD Başkanı Ali Adıgüzel ise özellikle kamu müteahhitlerinin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, dernek olarak yaptıkları girişimler hakkında bilgi verdi. Genel Kurula, protokol üyeleri, alt yapı kuruluşlarının temsilcileri ve çevre illerin İnşaat Müteahhitleri Derneği temsilcileri de katıldı.

YENİ YÖNETİM OLUŞTU

İkinci gün yapılan seçim maddesinde, Bora Kanevetci yeniden Başkan seçilirken, Yönetim Kurulu üyelerine Muhammed Cihan Çelenk, Tahir Meral, İbrahim Güngör, Bayram Doğan, Kenan Kartal, Mehmet Şefik Filik, Murat Esvet ve Abdülsamet Yüksel getirildi. Denetim Kurulu ise Eyyüp Koç, Engin Çemberlitaş ve Eyyüp Kaplama’dan oluştu. Federasyon delegesi olarak İbrahim Kamil Apa, Güven Öztürk, Yüksel Altun, Hasan Hurşit Yıldırım, Halil Durmaz ve Mehmet Bozkurt seçildi. Danışma Kurulu olarak ise Sadeddin Gün, Fatih Mehmet Güllüoğlu, Rıza Kaya, Abdülbari Sevinç, Sezer Serkan Fakılı, Mustafa Levenç Kılıç, Ahmet Gökhan Soydinç, Mehmet Tacettin Tütüncüler ve İsmail Gürsoy seçildi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

31 MART İÇİN START VERİLDİ!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.