DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2078520฿%1.06713

a
alan18-kopya

BOZGEYİK HOLDİNG’TEN TEMİZLİK SEKTÖRÜNDE DEV SATIN ALMA…

Temizlik tedarik sektörünün lider firmalarını bünyesinde bulunduran Bozgeyik Holding 2024 yılı büyüme hedefleri doğrultusunda Tepe Kurumsal A.Ş ve Hayal Temizlik Ltd. Şti. yanı sıra Akdeniz Bölgesinde sektörün en köklü firması olan Ertuğrul Temizlik Ltd. Şti.’de bünyesine kattı.

Türkiye’nin Tedarikçisi unvanına sahip Tepe Kurumsal A.Ş.’nin vereceği destek ile turizm bölgesinde çok kısa zamanda başarıyı yeniden yakalayacak olan Ertuğrul Temizlik Ltd.Şti. Bozgeyik Holding çatısı altında çalışmalarına başladı.

BU BİRLİKTELİK LİDERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRECEK

Gaziantep’in sevilen isimlerinden olan Bozgeyik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Bozgeyik, yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

Bozgeyik Holding olarak, Türkiye’nin önde gelen endüstriyel temizlik ürünleri tedarikçisi ve üreticisi konumundayız. Turizm bölgesine 28 yıldır layıkıyla hizmet veren Ertuğrul Temizlik Ltd. Şti. ‘ni bünyemize kattığımızı duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu stratejik birliktelik, Bozgeyik Holding’in Tepe Kurumsal A.Ş. ve Hayal Temizlik Ltd. Şti. ile birlikte sektördeki liderliğini pekiştirecek ve Ertuğrul Temizlik’in hizmetlerini genişletme fırsatı sunacaktır.

DAHA GENİŞ BİR ÜRÜN YELPAZESİ SUNACAĞIZ

Üretim gücümüz, kurumsal tecrübelerimiz ve geniş lojistik ağımız, Ertuğrul Temizlik’in turizm bölgesindeki etkinliğini artıracaktır. Bu birleşme, endüstriyel temizlik sektörüne yeni bir dinamik getirerek, turizm bölgesinde bulunan yeni iş ortaklarımıza daha geniş bir ürün yelpazesi sunmayı hedefliyoruz.

YENİ BİR BAKIŞ AÇISI GETİRECEĞİZ…

Bu birleşme sonucunda, hem Bozgeyik Holding hem de Ertuğrul Temizlik olarak, müşterilerimize daha da güçlü ve etkin bir hizmet sunacağımızı ifade etmek isteriz. Bozgeyik Holding olarak, bu stratejik birlikteliğin sektördeki hizmet kalitesini artıracağını ve turizm bölgesinde alışılagelmiş endüstriyel temizlik sektörüne yeni bir bakış açısı getireceğine inanıyoruz.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

AMPUTE SPORCULARA BÜYÜK ÖDÜL

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.