DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2047878฿%-2.51138

a
alan18-kopya

BÜYÜKUNCU ADAYLIK GEREKÇELERİNİ AÇIKLADI

3-4 Şubat tarihlerinde yapılacak Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi’nin genel kurulunda Başkanlığa aday olan Mimar Mustafa Büyükuncu, göreve seçildikleri takdirde zor ve ağır ekonomik koşullar altındaki meslektaşlarının Oda’yı yanlarında hissedecekleri bir dönemi başlatacaklarını, tüm meslek sorunlarına duyarlı, sorumluluk içerisinde hareket eden bir hizmet anlayışı içerisinde olacaklarını belirtti.

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi’nin 3-4 Şubat tarihlerinde yapılacak genel kurulu öncesi Başkan adayları vaatlerini üyelerine anlatmaya devam ederken, adaylardan Mustafa Büyükuncu, seçildikleri takdirde zor ve ağır ekonomik koşullar altındaki meslektaşlarının Oda’yı yanlarında hissedecekleri bir dönemi başlatacaklarını, tüm meslek sorunlarına duyarlı, sorumluluk içerisinde hareket eden bir hizmet anlayışı içerisinde olacaklarını belirtti.

Meslek yaşamında 24.yılını tamamlayan Mustafa Büyükuncu, Mimarlık yaşamı boyunca mesleğini hep layıkıyla ve hakkıyla yapmaya gayret gösterdiğini ifade ederek,” Son yıllarda pandemi, deprem ve ekonomik sorunların gölgesinde yalnız bırakıldığımız bir dönemi geride bıraktık. Görüştüğümüz her üye, bu süreçte maalesef Oda’mızın ilgisizliğinden, meslektaşına karşı duyarsızlığından, sahadaki sorunların yeteri kadar gündeme taşınmamasından şikayet eder hale geldi. Elini sıktığım, görüştüğüm, istişare ettiğim üyelerimiz değişim mesajını net olarak verdi. Meslektaşlarımın da onayını alarak 18.Dönem Şube Yönetim Kurulu’nda aday olmayı mesleğime ve şehrime karşı taşıdığım bir sorumluluk olarak kabul ettim” dedi.

Mimarlar Odası’nın misyonu gereği bu şehrin tüm sorunlarına duyarlı olmayı ve çözüm üretmeyi kabul eden bir anlayış içerisinde hareket edeceğini, Oda’ya aidiyet duygusunu yeniden kazandırmak istediklerini vurgulayan Büyükuncu şöyle konuştu:

“ÜYELERİMİZ VE KENTİMİZ HEP ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

 “Yıllardır ihmal edilen, sadece seçim dönemlerinde hatırlanan üyemizin, Odamıza olan aidiyet duygusunu yeniden kazandırmak istiyoruz. Her ay düzenlenecek olan üyelerimizle birlikte planladığımız Mimarlık Meclislerine aktif katılımı sağlamakla beraber, yurt içi, yurt dışı teknik ve kültürel gezi programları düzenlemek önceliklerimiz arasındadır. Mesleki dayanışma ve bir araya gelebilme ortamlarını oluşturmak için yoğun bir çaba içerisinde olacağız. Görev dönemimizde üyelerimizle aktif şekilde kullanacağımız Platform hesabımızdan üyelerimizin tüm sorunlarına çözüm üretmeye gayret edeceğiz.

“KAMU YARARININ TAKİPÇİSİ, SORAN, SORGULAYAN BİR ODA”

Şehrimizde görev alan tüm sivil toplum kuruluşları, sektör paydaşlarımız ve kamu kuruluşlarıyla iletişim kanallarımızı sonuna kadar açık tutacağız. Çözüm arayan, soran, sorgulayan bir anlayışla kamu yararının takipçisi olacağız”

GENEL KURULA DAVET

Mustafa Büyükuncu, 3-4 Şubat 2024 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonu’nda yapılacak olan seçime tüm meslektaşlarını davet ederek “Seçime katılım sağlamak, oy kullanmak her mimar arkadaşımızın demokratik hakkıdır. Bu anlamda tüm meslektaşlarımızı oyunu kullanmaya, Oda’mıza ve mesleğimize sahip çıkmaya davet ediyor, 18.Dönem Şube seçimlerimizin kentimize, üyelerimize ve tüm şehir sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ÖKKEŞ KAVAK YENİDEN TUTUKLANDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.