DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

TAM ALTIN

15.753,00%0,37

ONS

2.301,22%-0,06

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2063020฿%1.16599

a
alan18-kopya

ŞAHİNBEY GENÇLİK’TEN ANLAMLI GÜNDE MANEVİ ZİYARET

AK Parti Gaziantep Şahinbey Gençlik Kolları yönetimi ve üyeleri, İslam Peygamberi Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlid kandilinde şehit ailelerini  ziyaret ederek manevi destek verdiler. Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Ali Töremişoğlu’nun organize ettiği ziyarete, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı da katıldı.

AK Parti Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Ali Töremişoğlu, çalışmalarına ilk günden itibaren devam ederken şehit ailelerin de yalnız bırakmıyor.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı ile birlikte Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Töremişoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, 2 Ekim 2015’te,  Erzincan’a birliğine katılmaya giderken Tunceli Pürümür karayolunda terör örgütü tarafından kaçırılan ve 11 Şubat 2021 tarihinde Gara’da şehit edilen Müslüm Altıntaş’ın ailesini ziyaret ederek Mevlid kandillerini kutladılar.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, şehit ailesine depremde oğlunu ve eşini kaybettiğini anlatan İl Başkanı Murat Çetin, “Evlat acısı nedir ben bilirim. Bende oğlumu depremde kaybettim. Bende şehit babası sayılırım. Sizi çok iyi anlıyorum” deyince Şehit babası Şevket Altıntaş, “Başkan benim sana diyeceğim hiçbir şey yok” diyerek teselli verdi.

“ŞEREFLERİN EN YÜCESİDİR ŞEHİTLİK.”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ise, ” Mevlit Kandili gibi güzel ve özel bir günde sizleri ziyaret etmekten çok büyük onur duydum. Şehitlik en büyük mertebedir. Her zaman her konuda emrinizdeyiz” şeklinde konuştu.

“ONLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACI”

MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik’te şehit ailesini sürekli ziyaret edeceklerini ve yanlız bırakmayacaklarını ifade ederek, “MHP teşkilatı olarak emrimizdeyiz. Onlar bizim başımızın tacıdır” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Ak Parti Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Ali Töremişoğlu ve beraberindeki heyet Altıntaş ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye ederek çocuklara oyuncak dağıttı. Duaların okunmasının ardından evden ayrılan Başkan Çetin ve beraberindeki heyet son olarak akşam namazını kılarak ve ardından Ali Erçelebi camide Şahinbey İlçe Gençlik teşkilatının organize ettiği mevlit okutma programına katıldı. Kuran-ı kerim ve ilahiler söylenerek Mevlid Kandili kutlandı.

Mevlit programı sonrasında Ak Parti Şahinbey Gençlik Kolları üyeleri vatandaşlara  lokma tatlı dağıttı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KANDİL GECESİ BÜYÜKŞEHİR CAMİLERDE İKRAMDA BULUNDU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.