DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2056325฿%-0.67676

a
alan18-kopya

ÇETİN VE TAHMAZOĞLU’NA KİLİS’TE YOĞUN İLGİ

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu komşu il Kilis’te AK Parti Kilis adaylarına destek amaçlı yaptıkları seçim çalışmalarında yoğun ilgiyle karşılandılar.

Kilis’in nüfusu kadar Kilis’linin ikamet ettiği Gaziantep’te, 31 Mart seçimleri için çalışmalarına hız veren AK Parti Gaziantep teşkilatı bu kapsamda İl Başkanı Murat Çetin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Kilis’e çıkarma yaparak çalışmalara katıldı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve il-ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Kilis Valisi Tahir Şahin’in yanında, merkezde esnaf ziyareti ile Kilis’in Elbeyli ve Polateli ilçelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

130 bine yakın Kilisli’nin çoğunluğunun Şahinbey’de olmak üzere Gaziantep’te ikamet ettiğini belirten AK Parti Gaziantep İl Başkanı Başkan Murat Çetin, sınır şehri Kilis’in politik ve stratejik olmak üzere her anlamda önemli bir şehir olduğunu söyledi.

“DESTEĞİMİZ TAMDIR”

Elbeyli ve Polateli ilçelerinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “Kilis bizim gözbebeğimiz, gözümüzün nuru. Gazi şehrimizde ikamet eden 130 bin Kilisli kardeşimiz ile beraber yol yürüyor, yaşam sürüyoruz. Biz onlardan razıyız, bugün de buraya gelerek yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Benimle aynı gün göreve gelen Kilis İl Başkanım Serhan Diyarbakırlı kardeşimin canla başla çalıştığını biliyor, takdir ediyorum. Gaziantep’te 10’da 10 hedefimiz, Kilis ilimiz için de aynıdır. Elbeyli, Polateli, Musabeyli ve merkez olmak üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına 4’de 4 yaparak alnımızın akıyla çıkacağız inşallah. Kilis Belediye Başkan Adayı Reşit Polat, Elbeyli Belediye Başkan Adayı İsmail Kördeve, Polateli Belediye Başkan Adayı Metin Polat’a desteklerimiz tamdır” açıklamalarında bulundu.

“POLATELİ SANAYİNİN MERKEZİ OLACAK”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, “Şahinbey’in nüfus yoğunluğunu oluşturan illerden birisi de Kilis. Kilisli hemşerilerimiz ile birlikte, Şahinbey olarak biz çok güçlüyüz. 31 Mart seçimlerinde de Kilisli hemşerilerimize olan desteğimiz tamdır. Kilis Belediye Başkan Adayı Reşit Polat, Elbeyli Belediye Başkan Adayı İsmail Kördeve, Polateli Belediye Başkan Adayı Metin Polat’ın yeni dönemde gerçekleştireceği projelere de inanıyor, destekliyoruz. Şahinbey-Polateli OSB ile kardeş ilçemiz Polateli; sanayinin, tarımın, ulaşımın merkezi olacak” şeklinde konuştu.

“TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Kilis İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı, “AK Parti Gaziantep İl Başkanımız Murat Çetin ve Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu bizleri Allah’ın izniyle 31 Mart’ta zafere ulaştıracak” dedi.

“4’DE 4 YAPACAĞIZ”

Kilis Belediye Başkan Adayı Reşit Polat, “AK Parti Gaziantep İl Başkanımız Murat Çetin ve Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ziyaretleri ve destekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kilis’imiz ilçeleri ile belediyecilikte zirve yapacak. Bizler de Kilis’te 4’de 4 yapacağız inşallah” diye konuştu.

Kilis Valisi Tahir Şahin ise, “Nazik ziyaretleri adına AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum, ayaklarına sağlık” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“DEPREM SONRASI TRAVMALI OLGULARA CERRAHİ YAKLAŞIM”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.