DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2061705฿%-0.50486

a
alan18-kopya

FADILOĞLU VE BOZGEYİK, GENÇLERLE BULUŞTU

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Cumhuriyetin ilanının 100. yılına özel olarak düzenlenen 100 gençlik ve spor organizasyonu kapsamında gençlerle buluştular.

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen program; Orhan Sevinç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mahmudiye Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Vehbi Dinçerler Fen Lisesi ve Karacaburç Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Liseli gençler, macera parkurlarında keyifli zamanlar geçirdikten sonra Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ile bir araya gelerek, bir sohbet gerçekleştirdiler. Genç öğrenciler, özel buluşma sırasında merak ettikleri soruları sordular, taleplerini dile getirdiler ve fikirlerini paylaştılar. Başkan Fadıloğlu ve Milletvekili Bozgeyik, gençlere kariyer planlamaları konusunda tavsiyelerde bulunmanın yanı sıra gençlik alanında yürütülen faaliyetler hakkında da bilgi verdiler.

GENÇLERİMİZE YÖNELİK DEĞERLİ ÇALIŞMALAR VAR

Gençlik buluşmasına katılan liseli öğrencilere hitap eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Şehitkamil Belediyesinin gençlere yönelik yerelde değerli çalışmalar gerçekleştirdiğini vurguladı. Milletvekili Bozgeyik, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu özel buluşma, gençlerin geleceğe dair umutlarını ve beklentilerini ifade etmelerine olanak sağlayan önemli bir platform oldu. Şehitkamil Belediyemiz, gençlere yönelik yerelde değerli çalışmalar gerçekleştiriyor. Daha önceki dönemlerde de belediyemiz tarafından gençlik ve spor alanında birçok faaliyeti yakından takip ettik. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli çalışma arkadaşlarına gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Tüm gençlerimize, akademik hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah hepsi hayal ettikleri üniversiteleri ve bölümleri kazanır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, gençlerimizin yanında üniversiteli gençlerimiz için birçok sosyal imkan sunuyor. Bu noktada tüm bakanlık çalışanlarına, gençlerimiz adına teşekkür ediyorum. Gençlerimiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da samimi ve gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

GENÇLERİMİZİN BÜYÜK POTANSİYELİ VAR

Gençlik Buluşması’nda, öğrencilerin taleplerini büyük bir ilgiyle dinleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, program esnasında gerçekleştirdiği konuşmasında gençlere yönelik tavsiyelere geniş yer verdi. Başkan Fadıloğlu, gençlere hitaben şunları söyledi:

“Gençlerimizin kendilerine özgü birikimleri ve büyük bir potansiyelleri bulunuyor. Tüm gençlerimizin, kendilerini yetkin gördükleri alanlarda başarılı olmalarını içtenlikle arzu ediyoruz. Gençlik ve spor alanında akademik ve sosyal alandaki gelişimlerine yönelik birçok projeyi başarıyla yürütüyoruz. Gençlik kütüphanelerimiz, yılın 365 günü aralıksız faaliyet gösteriyor. Gençlerimizin katkılarıyla ilçemizin yaşanabilirlik oranını her geçen gün daha da yukarı taşıyoruz. Yoğun programlarına rağmen bizlere zaman ayıran Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Bünyamin Bozgeyik’e çok teşekkür ediyorum. Sayın Vekilimizin, gençlikle özel bir bağı var. Milletvekili olmadan önce Spor Toto Teşkilatı’nın başkanlığını yapan Vekilimiz, ülkemiz genelinde spor etkinliklerine destek olmak için büyük emekler sarf etti. Bu noktada Gaziantep’in yeri de çok farklı hale geldi. İnşallah bundan sonraki süreçte çocuklarımız ve gençlerimiz için birbirinden değerli çalışmalar yürütecekler. Bugün, doğanın ev sahipliğinde gençlerimizle bir araya gelebilme noktasında büyük emeği olan değerli öğretmenlerimize ve idarecilere yürekten teşekkür ediyorum. Tüm gençlerimize sağlık ve başarı dolu günler diliyorum.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

DEPREMZEDE ENGELLİLER İÇİN 5 MİLYON DOLARLIK DESTEK!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.