DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2045283฿%-2.62871

a
alan18-kopya

GAZİANTEP SEZONU KADIKÖY’DE AÇIYOR

Trendyol Süper Lig‘in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep FK maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı siyahlılarda hedef Kadıköy’den puanla ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmak.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı.

Pazar günü Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde 21. 45’te başlayacak ve Abdulkadir Bitigen’in yöneteceği karşılaşma için İstanbul’da maç saatini beklemeye başlayan kırmızı siyahlılarda tek hedef lige şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe karşısında iyi futbol oynayıp puan veya puanlar alarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş, yeni sezona yoğun bir tempoyla hazırlandıklarını, fiziksel olarak iyi bir seviyeye geldiklerini belirterek,” Yeni sezona yönelik kamp dönemini geride bıraktık. Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Özellikle fiziksel çalışmalara ağırlık verdiğimiz bir kamp dönemiydi. Kamp döneminde takımımızı fiziksel olarak belli bir seviyeye getirdiğimizi düşünüyoruz. Takımımızın Her anlamda istenilen seviyeye gelmesi için biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Yavaş yavaş maaşlar başladığı zaman da istediğimiz seviyeye ulaşacağız” dedi.

Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe ile oynayacakları maçın zor geçeceğini ancak iyi futbol ile puan almaya gideceklerini ifade eden Güneş,” Sezona zorlu Fenerbahçe deplasmanı ile başlayacağız. Kadıköy’de Fenerbahçe takımına karşı oynamak her takım için zordur. Rakibimizin ligdeki hedefi belli. Transfer döneminde aldıkları oyuncular da bunu gösteriyor. Fenerbahçe, Avrupa maçları oynadığı için bizden biraz daha avantajlı başladı sezona. Şimdi bir Avrupa kupası maçı daha oynayacaklar. O maçta da Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum. Çünkü oradan alacakları sonuç ülke puanına ciddi katkılar sağlayacaktır. Biz de hazırlıklarımızı rakibimize göre yapıyoruz. Bizim için zor bir maç olacak ama böyle maçlar bizim gibi takımlar için fırsattır. Çünkü futbola ve başarıyı aç olan bir takımız. Bu maç bizim için bir fırsat maç olacaktır. İnşallah oradan iyi bir futbolla iyi ve istekli bir oyunla istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MERİNOSSPOR YAZ OKULUNDA MUTLU SON

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.