DOLAR

32,5393$% 0.25

EURO

34,9590% 0.5

STERLİN

40,8118£% 0.47

GRAM ALTIN

2.432,29%-0,24

ÇEYREK ALTIN

4.024,00%-1,09

TAM ALTIN

16.073,00%-1,19

ONS

2.326,51%-0,48

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2058361฿%-0.36234

a
alan18-kopya

GIDA FUARINDA AKANLAR GIDA’YA İLGİ BÜYÜK

Soğuk ve sıcak içecek sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Akanlar Gıda yeni ürün yelpazesini Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarında görücüye çıkardı. Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin ilgi gösterdiği yenilikçi ürünler arasında Kahve, Bulyon ve Meyve Aromalı Toz İçecekler de dikkat çekerken Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ramazan Akan son yıllarda yüksek katılıma sahip en kalabalık fuarıyla karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.

Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarında en gözde stantlarından birisini oluşturan Akanlar Gıda standı yenilikçi ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen alıcılara tanıtırken sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra uluslararası marka haline gelen bütün ürünlerini tanıttı. Yeni ürünleri arasında en fazla ilgiyi sütlü çay çekerken soğuk ve sıcak içecekleri de büyük ilgi görüyor. Arge ve İnovasyonun sektörleri için büyük önem taşıdığını ifade eden Akanlar Gıda Başkan Vekili Ramazan Akan yaptığı değerlendirmede “Merkezi Gaziantep’te bulunan firmamızın ürünleri dünyanın birçok ülke pazarında yer bulmaktadır. Sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra gofret markalarımızla global pazarlarda yer alıyoruz. Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarında yenilikçi ürünlerimizi alıcılarıyla buluşturuyoruz. Fuarın ilk günü Gaziantep Valimiz Sayın Kemal Çeber, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sayın Celal Kadooğlu ve GAİB Koordinatör Başkanı Sayın Fikret Kileci standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar ve bütün katılımcılar için adeta büyük bir moral kaynağı oldular. Uzun yıllardan sonra Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarına yönelik aşırı bir ziyaretçi trafiğine şahit oluyoruz. Elbette bu nitelikli ziyaretçi gruplarının sadece bizim değil fuara katılan ülkemizin diğer markaları içinde önemli dönüş sağlayacağına inancımız sonsuz dedi.

40 ÜLKENİN SICAK VE SOĞUK İÇECEĞİ AKANLAR’DAN

Akanlar Gıdanın “Kaliteli gıda herkesin hakkı” sloganıyla üretim yaptıklarını ifade eden Ramazan Akan firma çalışmaları hakkında bilgiler vererek “1978 yılında gıda toptancılığı ile başlayan yurt içi ticari faaliyetlerimiz  1992 yılında dış ticarete açılmıştır. Akanlar Gıda İçecek Gıda San. ve Nak. Tic. Ltd. Şti olarak üretimini yapmakta olduğumuz Kahve, Bulyon ve Meyve Aromalı Toz İçecek ürünlerimizi  toplam 40 ülkeye  yaptığımız ihracat faaliyetleri ile her geçen yıl daha da büyümekteyiz. Her gün büyüyen dış pazara ayak uydurarak, her yıl düzenli periyotlarda yurt dışı fuarlarına katılmaktayız. Hedefimiz; tecrübeli, teknik ve deneyimli çalışanlarımızın gücüyle, kaliteden ödün vermeden, kaliteli hammaddelerden ve tamamen hijyenik koşullarda, en ileri teknolojileri kullanarak üretime devam etmekteyiz. Kapasitemizi güçlendirerek, tüketiciyi memnun etmeyi ve ülkemizde olduğu gibi dış ülkelerde de bu güveni sağlamayı bir ilke ediniyoruz. Modern işletmeciliği, sürekli gelişmeyi, yeniliği ilke edinen, müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışla, büyük hedeflere hızla ulaşmak için, kaliteyi yaşantımızın bir parçası olarak kabul ediyoruz. Bütün ürün ve hizmetlerimizde temel şart, toplam kalite yönetimi ilkeleri doğrultusunda, kalitede maksimum düzeyi yakalamaktır. Pazardaki rekabet gücümüzü seri ve yüksek kalitede üretim yapmakla elde edebileceğimiz inancındayız.  Başarı tüm çalışanlarımızın olacaktır” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

DUBAİ GULFOOD 2024’TE GÖZLER BEŞLER MAKARNADA

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.