DOLAR

32,4213$% -0.1

EURO

34,7935% 0.1

STERLİN

40,8592£% 0.39

GRAM ALTIN

2.413,79%-1,00

ÇEYREK ALTIN

3.994,00%-1,84

TAM ALTIN

15.951,00%-1,93

ONS

2.331,82%-0,25

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2029079฿%-2.15917

a
alan18-kopya

GTO BAŞKANLARI KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Kurban Bayramı’nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Unutulmaya yüz tutmuş örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin hatırlatılması ve gelecek nesillere aktarılmasında bayramların çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten GTO Başkanları, Kurban Bayramı’nın da İslam âlemi ve tüm insanlık adına birlik ve beraberliğin; paylaşmanın, örnek davranışların, iyilik ve güzelliklerin Bayramı olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti:

“Bayramlar nesilden nesile aktarılması ve yaşatılması gereken en önemli değerlerimiz arasındadır. Bayramda dini vecibemizi yerine getirmenin yanı sıra sevdiklerimizi ve yakınlarımızı mutlu etmek, hatırlamak, hatırlatmak ve paylaşmak önceliğimiz olmalıdır. Bu değerlerin toplumda devamlılık arz etmesi, bizden sonra gelecek nesiller için de oldukça önemlidir.

Bayram geleneğimizin yaşatılmasının dışında bizim en büyük arzumuz, Bayram mutluluğunun tüm İslam coğrafyasında ve dünyada huzur içerisinde yaşanması… Ne yazık ki İslam coğrafyasında devam eden savaşlar ve kaos ortamı, bayram mutluluğunun tam anlamıyla yaşanmasına müsaade etmiyor. Temennimiz odur ki İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyayı etkileyen savaşların ve kaos ortamının biran önce sona ermesi, barış ve huzurun sağlanması, tüm dünya çocuklarının yüzlerinin gülmesidir… Unutulmamalıdır ki dünyanın nimetleri tüm insanlık için yeterlidir… Birlik ve beraberlik ile huzur içerisinde yaşamayı bilmeli, paylaşımcılığı da şiar edinmeliyiz.

Bu vesile ile mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığın barış, huzur ve refahına vesile olmasını temenni ediyor, üyelerimize ve Gaziantepli hemşerilerimize sağlık ve mutluluk dolu yarınlar diliyoruz. Bayramımız kutlu olsun.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ASKSL MEZUNİYET VE ÖDÜL TÖRENİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.