DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2041851฿%-2.1155

a
alan18-kopya

GÜÇYETMEZ’E KİLİS’TEN TAM DESTEK!

İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez ve yönetim kurulu üyeleri, İMO Kilis Temsilciliği ile birlikte istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda, yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İstişare  toplantısına Kilis’te ikamet eden inşaat mühendisleri büyük ilgi gösterdi.  İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, toplantının açılışında, 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak olan 16. Olağan Genel Kurul ve seçim süreci ile ilgili bilgi verdi.  2 Yıllık görev süresinin bir yılının deprem sonrası  sürece denk geldiğini belirten Başkan Güçyetmez, gerek deprem öncesi gerekse de deprem sonrası hayata geçirilen projelerle tüm ülkede ses getiren çalışmalara imza attıklarını vurguladı.

BAŞARILI BİR DÖNEM GEÇİRDİK

Başkan Güçyetmez, “Bir taraftan meslek mensuplarımızın onur, hak, yetki ve mesleki çıkarlarını korumak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve işsizlikle mücadele etmek gibi görevlerimizin yanında, insan odaklı bir sivil toplum kuruluşu olarak her zaman kamu faydasını gözeterek, sağlıklı ve güvenli yapıların oluşturulmasını sağlamak amacıyla yoğun bir çalışma içerisinde olduk. İMO Gaziantep Şubesi olarak, birleştirici, tecrübeli, idealist ve tutarlı bir yönetim anlayışımızla güçlü bir ses olduk” dedi.

DEPREM ÇALIŞTAYI GELECEĞİMİZE YÖN VERECEK

Aralık ayında düzenlenen Deprem Çalıştay’nın önemine de dikkat çeken Başkan Güçyetmez, alanında uzman akademisyenlerin, yerel yöneticilerin, farklı illerden ve KKTC’den gelen İMO temsilcilerinin ve meslek mensuplarının katılımı ile gerçekleşen Deprem Çalıştayının, önümüzdeki dönemde afetlere karşı dirençli kentlerin oluşturulması için yapılacak çalışmalara yön vereceğini ifade etti.

DAHA GÜÇLÜ ADIMLARLA DEVAM EDECEĞİZ

İMO’nun, “Her Şantiyeye Bir Şef”, “Boşuna mı okuduk?”  ve “Yetkin Mühendislik Yasası İstiyoruz” kampanyaları hakkında da bilgi veren Başkan Güçyetmez, önümüzdeki dönemde daha güçlü adımlarla mücadeleye devam edeceklerini söyledi. İMO Başkanı Güçyetmez, şöyle devam etti: “Odamızın tarihsel değerlerini savunan, emekten yana ve özellikle de üyelerimizin yoğun talepleri sonucu mesleğimize, meslektaşlarımıza ve topluma hizmet etmek için Şubat ayındaki genel kurul ardından yolumuza daha güçlü adımlarla devam edeceğiz.”

ÜNLÜKAHRAMAN: BAŞKAN GÜÇYETMEZ’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İMO Gaziantep Şubesi Kilis İl Temsilcisi Halit Ünlükahraman da istişare toplantısında yaptığı konuşmada Şube Başkanı Burkay Güçyetmez ve yönetim kuruluna, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ünlükahraman, “Kilis  Temsilciliğimizin modern bir ofis ortamına kavuşturularak, meslektaşlarımızın işlemlerinin kolaylaştırılmasında büyük emekleri olan Burkay Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bizler Kilis’te ikamet eden inşaat mühendisleri olarak Burkay Başkan’a tam destek veriyor, başarılı başkanımızın yanında olduğumuzu beyan ediyoruz” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

OĞUZELİ’NDE ÇALIŞANLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.