DOLAR

32,5582$% 0.21

EURO

34,9581% -0.11

STERLİN

40,7035£% -0.25

GRAM ALTIN

2.442,50%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.061,00%0,22

TAM ALTIN

16.217,00%0,21

ONS

2.332,23%0,02

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2095176฿%-0.16862

a
alan18-kopya

BİR YIL DAHA GİTTİ

Bir yılı daha acıları, gözyaşları, hüzünleri, mutlulukları, sevinçleri ve gerçekleşen yada gerçekleşmeyen hayalleri ile geride bıraktık.

Yeni umutlara yelken açarak, 2020’ye merhaba dedik.

Umarım, yeni yıl giden yılı aratmaz, yüzü gülen insanlarla, acısız, savaşların sona erdiği, akan kanın artık durduğu, ekonomik anlamda daha rahat, esnafın elinin rahatladığı, işçinin evine daha fazla ekmek götürdüğü, işadamının yatırımlarının bol olduğu, istihdamın arttığı, işsizliğin azaldığı, hırsızın, arsızın, tecavüzcünün, bu güzel ülkenin geleceğini karartmaya çalışanların, terörün ve insan canına kast edenlerin hak ettiği cezayı alacağı bir yıl olur 2020.

Umutlu musun derseniz ?

Umudumu yitirmek istemiyorum.

Çünkü, bu ülke dünyanın gözbebeği.

Her anlamda bir çok zenginliği bünyesinde bulunduran, bu nedenle de vahşi ve kapitalist güçlerin karıştırmak, ülkeyi ele geçirmek için türlü oyunları sahneye koydukları ve bir bir oynadıkları güzel ülkem TÜRKİYE…

Peki ne yapmak gerek ?

Güzel ülkemizin vatandaşları olarak oynanan oyunları alet olmamamız gerekiyor en başta.

Ülkeyi yönetenlerin atacakları her adımı çok ama çok iyi irdeleyerek, öz kaynaklardan vazgeçmeden, birlik ve beraberliği ön planda tutarak, ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak ve aynı şemsiye altında bulunacakları şekilde atmaları gerekiyor.

Bizler vatandaşlar olarak ise, atılacak olumlu adımlara destek vermeli, yanlışları ise karşılığında çözüm önerileri geliştirerek anlatmalı, demokratik haklarımızı kullanmalıyız.

Şimdi kiminiz çıkıp “ Gerçekten tüm bunların olabileceğine inanıyor musun? “ diye sorabilir, kiminiz “Evet olması gereken bu” diyebilirsiniz.

Önce kendi içimizde birlik ve beraberliği sağlamamız gerekiyor. Eleştirileri dikkate alıp, “Ben yaptım oldu” mantığı ile değil, toplumsal mutabakat ile hareket etmeliyiz.

Bu şekilde hareket edersek, herkesin gıpta ile baktığı, “böl, parçala, yok et” senaryosunu sahneye koyan herkesin ama herkesin tüm planları suya düşer, denizlerle çevrili, dört mevsimin tüm güzellikleri yaşandığı, her türlü zenginliği bünyesinde barındıran güzel ülkem TÜRKİYE çok daha iyi yaşanabilir bir ülke olur.

2020 yılının herkese, huzur, mutluluk, barış ve bol kazanç getirmesi dileğiyle

NİCE YILLARA… HEP BİRLİKTE

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

YENİ YIL GÜZELLİKLER GETİRSİN

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.