DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2075200฿%-1.30612

a
alan18-kopya

GAZiŞEHiR SUMUDiCA’YA EMANET

Yeni sezonda Spor Toto Süper ligde mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep’in Rumen teknik adam Marius Sumudica ile her konuda anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Takımı şampiyonluğa taşıyan Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük için bir çok teknik adamla temas kuran kırmızı-siyahlılar Marius Sumudica’da karar kıldı.

Yeni sezonda Spor Toto Süper ligde mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep’in Rumen teknik adam Marius Sumudica ile her konuda anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Takımı şampiyonluğa taşıyan Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdıktan sonra  teknik direktörlük için bir çok teknik adamla temas kuran kırmızı-siyahlılar Marius Sumudica’da karar kıldı.

ROMANYA’DA TEMASA GEÇiLDi

Masada bulunan bir çok isim üzerinde istişare yapan kırmızı-siyahlılarda Başkan Adil Konukoğlu son karar olarak Marius Sumudica’nın takımın başına getirilmesine onay verdi.  Bir dönem Kayserispor’u da çalıştıran Marius Sumudica ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı Gaziantep’e çağrıldı. Gazişehir Gaziantep tesislerini gezdikten sonra masaya oturan Roman Teknik adam 2 yıllık sözleşme imzaladı.

800 BiN EURO ÜCRET ALACAK

Gazişehir Gaziantep’in Marius Sumidica ile 800 bin EURO karşılığında anlaşma sağladığı öğrenildi.  Kendisine gelen tekliflerde 1 milyon euro’nun altında ücreti kabul etmeyen Sumudica yapılan pazarlık sonucunda bu rakamın altına inerek Gazişehir’in teklifini kabul ettiği bildirildi.

MARİUS SUMUDiCA KiMDiR?

1971 yılında Romanya’nın başkenti Bükreş’te dünyaya gelen Marius Sumudica futbolcu olarak Romanya’da bir çok takımda forma giydikten sonra Gloria Bistrita takımında 2006 yılında profesyonel futbol yaşantısını sonlandırdı.

Aktif futbol hayatının ardından teknik direktörlüğe başlayan Rumen hoca ilk olarak Rapid Bükreş takımını çalıştırdıktan sonra AS Rocar, İnter Gaz, Progresul Bukarest, Farul, Gloria Bistrita, AO Kavala, Ploiesti, Brasov, Vaslui, Cluj, Al-Shaab, Chianjna, Astra Giurgiu, Kayserispor,  takımlarında görev yaptı. Sumudica son olarak Suudi Arabistan’ın El Shabab takımında görev yaptı.

KAMPI YURT DIŞINDA iSTEDi

Gazişehir Gaziantep’in yeni sezon hazırlıkları için kamp programını da hazırlayan Marius Sumudica ikinci etap kamp çalışmaları için yurt dışınını istedi.  Sumudica’nın bu isteğine olumlu cevap verilirken, kamp yeri için Gazişehir idarecilerinin arayış içerisine girdiği bildirildi.

TÜRKİYE’YE YABANCI DEĞİLİM

Gazişehir Gaziantep’in bu sezon ilk defa Süper Lig’de mücadele edeceğini söyleyen Marius Sumudica, “Yönetimle birlikte el ele verip Süper Lig’de ses getirecek bir takım oluşturacağız. Türkiye’de bir sezon Kayserispor’u çalıştırdım bu da ligi yakından tanımam açısından bir avantaj teşkil ediyor. Düzenli bir yapılanma ile süper ligde  ilk sezonumuzda önemli başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Taraftarlarımıza keyif veren, izlerken mutluluk veren bir takım oluşturacağız. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun ne kadar iyi niyetli oldukları ilk görüşmemizde kendini belli etti. Sağlıklı yapılanma ile süper ligde adımızı duyuracağız” diye konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Gazişehir Gaziantep’ten efsane kaptana kupa sürprizi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.