DOLAR

32,4625$% -0.08

EURO

34,7156% -0.76

STERLİN

40,4786£% -0.8

GRAM ALTIN

2.437,08%0,05

ÇEYREK ALTIN

4.045,00%-0,24

TAM ALTIN

16.155,00%-0,24

ONS

2.334,35%0,11

BİST100

9.893,00%1,81

BİTCOİN

2074600฿%0.76483

a
alan18-kopya

Kasım Ayı Burç yorumları

12.11.2019 tarihinde Boğa dolunayı gerçekleşti. İkili ilişkiler evlilikler iş ortaklarını konu alan Boğa dolunayı para ve değer konusunu sorgulatacak ..Bu dolunay suresinde para değer ve yemek muhabbetinin bol olacağı bir süreç. Bu donem pek diyete uygun zamanlar değil ayrıca hırsızlıklar dolandırıcılar iş başında olabilir aman dikkat. Evlilik ve ikili ilişkileri de sorgulatacağı bir dönem olduğu için bazı kopuşlara şahit olabiliriz. Sinir ve öfkelerimizi kontrol etmemiz gereken bir süreç.. Bunlardan ayrı beklediği paralarında alınma zamanı. Para ile alakalı bütün konuları tamamlamaya gelen Boğa dolun ayının hepimizin hayrına olması dileğiyle sevgiler.....

 

 

 

 

 

 

 

Koç ve yükselen Koçlar: bu ay konumuz kariyer ve yeni iş değişiklikleri olacak dolunay size yeni planlar hazırlatıp hangi alanda daha faydalı olacağınızı ve hak ettiğinizi almanızı sağlayacak.

 

Boğa ve yükselen Boğa; bu ay dolunayında sizin burcunuzda oluşu en çok sizi etkileyecek. Akrabalar aile içi sorunları çözmeniz için fırsat sunacak. Bazılarınız yeni yer değişikliği kararları alabilirsiniz.

 

 

İkizler ve yükselen İkizler; bu ay sizin sağlık, ameliyatlar, operasyonlarla ilgili konularınız gündemde olacak. Bu arada spor yada başka aktivitelerle de ilgilenmenizi sağlarken iş konularında ani çıkış ve istifalarda olabilir.

 

Yengeç ve yükselen Yengeçler; siz bu ay arkadaş ve sosyal ortamlardan büyük destek ve yardımlar gelebilir. Yeni ortamlara yada yeni projeler içerisinde kendinizi bulabilirsiniz, bir evcil hayvanda edinebilirsiniz.

 

 

Aslan ve yükselen Aslanlar; bu ay yurt dışı yada şehir dışı yer değiştirme, taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Bu arada estetik operasyon kararları alabilirsiniz.

 

Başak ve yükselen Başaklar; bu ay mahkeme, davalar yada hukuki konularla alakalı konularla iç içe olabilirsiniz. Bir anda boşanma kararı yada ortaklığı fehs etme gibi olaylar gündeminizde olabilir.

 

 

Terazi ve yükselen Teraziler; bu ay zam ayının müjdecisi olabilir yada maddi kaynaklarınızın genişleyeceği ek bir iş yapma fırsatı verebilir.

 

 

Akrep ve yükselen Akrepler; bu ay dedektif gibi araştırmacı bir ruh halinde olabilirsiniz. Geçmişte bilmediğiniz konuları gün yüzüne çıkartıp derin bir şekilde sorgulama yapabilirsiniz.

 

 

Yay ve yükselen Yaylar; bu ay evlilik yada nisan yeni ilişki içerisinde olabilirsiniz. Ayrıca aldığınız kiloları vermek içinde hızlı bir diyet kararı alabilirsiniz.

 

 

Oğlak ve yükselen Oğlaklar; bu ay geçmiş odaklı eski sevgililerini yada eski eşlerini tekrar şans istemek için fırsat veriyor. Bu arada çocuklarınıza da daha çok vakit ayırma zamanı size sunuyor.

 

 

Kova ve yükselen Kovalar; bu ay aile konulu odaklı. Ailenizle uzun vakit geçirme, tatil yada küçük kaçamak yaptıracak zaman dilimi size sunarken, yeni bebek haberi de getirebilir.

 

 

Balık ve yükselen Balıklar; bu ay çok seyahat, bol iş konuları ve aşkta artık bir karar verme zamanları olacak. Fazla çalışmaktan aşka vakit ayıramayan bazı balıklar artık hayatına yön verecek birini koyma kararı alacaklar.

 

astrobanuu

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Fatma Şahin’in güldüren anları

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.