DOLAR

32,4692$% -0.06

EURO

34,7386% -0.68

STERLİN

40,5594£% -0.6

GRAM ALTIN

2.438,21%0,10

ÇEYREK ALTIN

4.045,00%-0,36

TAM ALTIN

16.159,00%-0,33

ONS

2.334,84%0,13

BİST100

9.926,85%2,16

BİTCOİN

2079356฿%0.91926

a
alan18-kopya

KÜSGET’te, Güneş güven tazeledi

KÜSGET Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin olağan genel kurulunda Mustafa Kemal Güneş başkanlığındaki yönetim güven tazeledi. Güneş yönetimi, genel kurula katılan 652 üyenin tamamının oyunu aldı.

KÜSGET Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin olağan genel kurulunda Mustafa Kemal Güneş başkanlığındaki yönetim güven tazeledi. Güneş yönetimi, genel kurula katılan 652 üyenin tamamının oyunu aldı.

KÜSGET Sanayi Sitesi başkanı Mustafa Kemal Güneş, her zamanki gibi esnaf için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Bizim çalışma sistemimizde ben yok, biz varız. Bizim esnafımız hizmetin en iyisine layık. Biz ortak akılla hareket ederek, KÜSGET Sanayi Sitesi’ni Türkiye’nin ilkleri arasından indirmemek için çaba sarf etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, oda başkanları ve esnafların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Küçük Sanayi Sitesi’nin 40 binin üzerinde istihdam sağladığını aktaran Vali Gül, “Bu istihdamla, ülkemizdeki en az 65 şehirden daha fazlasında olan organize sanayi bölgelerinden daha fazla istihdam sağlayan bir yapı. Bunun bilincindeyiz.  Esnafla ilgili, sanayici ile ilgili olabilecek her şeyde, belediyelerimiz, merkezde milletvekillerimiz, yerelde yine bizler kamu kurum ve kuruluşları olarak sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Bu sizin bütün sorununuz çözüldü, sizin bir sıkıntınız yok anlamına gelmiyor. Evet, sıkıntılarınız var. 40 binin üzerinde kişinin çalıştığı bir site, bir şehir. Sizin sorunlarınız oldukça hem sizler hem de kamu imkânları bunu çözmek için çalışacak” dedi.

Esnaf ve sanayicilerin ülkenin gelişimine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Vali Gül, “Yaptığınız iş cephede savaşmak gibi bir şey. Cephede Mehmetçik savaşırken bu ülkeye ne kadar katkı sunuyorsa sizler de üreterek, çalışarak o kadar katkı sunuyorsunuz. Devir ekonomik savaş devri. Ağustos ayı itibari ile ülkemize ekonomik bir saldırı oldu. Bunu sizlerin sayesinde bertaraf ettik, edeceğiz. Yani sizin zenginliğiniz, sizin üretiminiz, sizin kalkınmanız bu ülkeye, bu şehre katkı sunuyor. Bu açıdan her birinizin işini kendi işimiz, her birinizin zenginliğini kendi zenginliğimiz olarak kabul ediyoruz. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere, milletvekillerimizle, kamu kurum/kuruluşlarımız, odalar, sivil toplum kuruluşlarımız ve hiç şüphesiz sizlerle beraber bu ülke, bu şehir için çalışmaya devem edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, esnafın hayatın en önemli parçası olduğunu dile getirerek, “Sabah Bismillah deyip hayata başladığımız zaman mahallemizin bakkalı, kasabı, berberiyle güne başlıyoruz. Tüm esnafımız bizim için çok önemli. Bir de Küçük Sanayi var. Üreten, bizi diğer şehirlerden farklı kılan örnek sanayi var. Başka yerlerde yok” diyerek konuşmasını sürdürdü.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

11. Dünya Odalar Yarışmasında GSO finalde

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.