DOLAR

32,3679$% -0.24

EURO

34,7610% 0.03

STERLİN

40,6419£% 0.14

GRAM ALTIN

2.437,27%-0,04

ÇEYREK ALTIN

4.010,00%-1,58

TAM ALTIN

16.021,00%-1,64

ONS

2.341,16%0,14

BİST100

10.010,30%0,95

BİTCOİN

2020373฿%-2.37308

a
alan18-kopya

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI

2019 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bırakıp yeni bir yıla yeni umutlarla girdik. 2020’nin hepimize şans ve dünyaya barış ve huzur getirmesi dileklerimi sunuyorum. Yeni yıl yenilenme, bir çok problemden kurtulma ve bir anlamda nefes alma yılı olacak. 2020’ye girmeye hazırlandığımız yılın son günlerinde 26 Aralık sabahı 08.10’da halkalı güneş tutulması gerçekleşti. Bu tutulma 4 derece Oğlak burcunda olduğu için doğum haritalarınızın Oğlak burcu hangi hangi evinize düşüyorsa oradaki gezegenlerin yerleşimlerini kontrol edelim. Jüpiter destekli bir tutulma olması nedeniyle etkileri gayet olumlu, hasat zamanı olduğunu, sil, süpür, arın, rahatla, zorla, yenilen mesajı veren bir tutulma. Hayır asla yapmam dediğiniz konuları dönüştürme amaçlı. İkinci tutulma ise Yengeç burcunda ay tutulması. Plüton, Satürn ve Merkür ile beraber kuvvetli bir tutulma gerçekleşti. Yengeç burcunda olması olaylara daha melankolik bir tavırla bakmamıza içe dönmemizi bunların yanı sıra kuvvetli gezegenlerin de rol oynadığı bu tutulma büyük kavga ve krizlerinde çok hızlı dönüştürme etkili olduğu için korkularımızı yaşatma, artık ne biliyorsam konuşacağım dedirtecek bir tutulmanın etkisinde olacağız. İçimizde tutamayıp büyük destek ile cesaretlendirici enerjiler olurken, güç savaşlarına da yol açacak. Büyük değişim olabilmesi için artık eskisi gibi susmayacağımız bir tutulma olduğu için hepimizin hayrına gelişecek. Sevgiyle kabullenişte olalım.

Koç: Yükselen burcu Koç olanlar bu aydan itibaren net ve keskin kararlar almaya başladınız. Bitti dediğiniz herşeyi bitirip sonlandırıyorsunuz. Sorunlu evlilik, ilişki gibi konularda da size radikal kararlar verdiriyor. Artık 2020 size sorun neyse kes at mesajı veriyor.

 

Boğa: Boğa ve yükselen Boğalar bu yıl maddi manevi yükselişe geçiyor. Malınıza mal katma yahut yeni toprak arsa, emlak alım, satımlarında net karar verip, finans açısından yükselişe geçirtecek. Bu arada dış görünüşünüzü de değiştirme konusunda destekler verecek.

 

İkizler: İkizler ve yükselen İkizler sizi yoran, yıpratan her konuda değişim yaşatacak örneğin tadilatı bitmeyen bir evin artık enerjisinin bittiğini fark edip taşınma gibi yada emek verdiğiniz iş konularında yeni iş başlangıcı yapmaya doğru ilerletiyor.

 

Yengeç: Yengeç ve yükselen yengeçler yeni evlilik yaptırma yada evliliği olan Yengeçlerin artık zorunlu kısımlarını tamir etme konusunda destek verirken yeni bebek kararı da aldırabilir bu 2020 sizlere.

 

Aslan: Aslan ve yükselen Aslanlar ilişki ve çocuklarıyla ilişkisi konusunda biraz daha meşgul olacaklar. Görmedikleri yada görmezden geldikleri konular bu aydan itibaren önlerine gelecek.

 

Başak: Başak yada yükselen Başaklar bu aydan itibaren resmi işlemler, resmi kurumlar ile ilgili işlemler yapacaksınız. Yarım kalmış çözülmemiş davalar olabilir, onların sonuçlarını alacaksınız. Haklı olduğunuz konuların ekmeğini yiyeceğiniz bir dönem olacak.

 

Terazi: Terazi ve yükselen Terazi bu ayrdan itibaren ailevi ve ortaklık alanlarda artık bir takım keskin kararlar aldırırken neden bunları yaşamışım diyeceğiniz sorgulama dönemi. Bu sorgulama sizi ruhsal alandan a noktasından b noktasına götürecek, şifalandıracak.

 

Akrep: Akrep ve yükselen Akrepler aşktan uzak. Akrepleri aşkla tanıştırıp yeni ilişkilere başlatırken ayrıca battığını sandığınız eski ilişkinizi de önünüze serebilir. Bu aydan itibaren artık ben değerliyim dedirtecek destekler önünüze serilecek.

 

Yay: Yay ve yükselen Yaylar, sizler bu aydan itibaren yurtdışı yada şehir dışı gibi radikal kararlar verdirecek, bir anda orda yaşama yahut iyi bir iş anlaşması içinde kendinizi uzaklarda bulabileceğiniz bir dönem içinde olacaksınız belkide. Yabancı biriyle evlilik yapma gibi kararlarda verebilirsiniz.

 

Oğlak: Oğlak ve yükselen Oğlaklar, Ocak ayından itibaren daha dışa dönük ve sosyal olabilirsiniz. Borç dengeniz ile alakalı planlar yapabilir bir anda 2 veya 3 iş yapabilirsiniz bu ay.  Bol bol ve para temalı yaşayacağınız bir dönem. Ayrıca aile ve akraba konularında da sorunları çözme odaklı olacaksınız.

 

Kova: Kova ve yükselen Kovalar bu aydan itibaren net kararlar almak için size güzel destekler geliyor. Yeni ilişki, yeni evlilik, yeni iş gibi eski ne varsa attırıp herşeyin yenisiyle tanıştıracak, para ve maddi konularında da oldukça bereketli bir yılın başlangıcında olacaksınız.

 

Balık: Balık ve yükselen Balıklar bu yıl artık çok durgundunuz ileriye doğru sıçramanız için destekler veriyor. İlişkinizi durağandan çıkarıp bir anda üst seviyeye taşıma gibi iş yerinizde terfi yada artık yoruldunuz. Kendi işinizin patronuysanız bir ortakla yürümeniz için size güzel destekler geliyor.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Acı haber geldi! 3 şehit

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.