DOLAR

32,4813$% -0.2

EURO

34,9477% 0.3

STERLİN

40,6441£% 0.16

GRAM ALTIN

2.435,23%0,51

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,07

TAM ALTIN

16.174,00%0,09

ONS

2.333,22%0,76

BİST100

9.716,77%-0,05

BİTCOİN

2094474฿%-0.10196

a
alan18-kopya

ŞAHİNBEY ZABITA EKİPLERİ’NDEN BAYRAM DENETİMİ

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ramazan Bayramına sayılı günler kala gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ramazan Bayramına sayılı günler kala gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Halk sağlığının korunması amacıyla yıl boyunca rutin denetimlerini sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan bayramı öncesinde tatlı ve şekerleme üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetimlerini artırdı. Yapılan denetimlerde, tatlı üretim noktaları başta olmak üzere gıda üretimi, depolama ve satış noktaları, temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, gramaj, son kullanım tarihi ve saklama koşulları açısından titiz bir denetimden geçiriliyor.

 “HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN DENETİMLER SÜRÜYOR”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise Ramazan Ayı boyunca gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerini sürekli olarak denetlediklerini belirterek, “Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın son günlerine geldik. Bayram öncesinde çarşı oldukça kalabalık ve vatandaşlarımız bayram telaşındalar. Bir yandan giyecek diğer yandan ise pasta şeker gibi ürünlerin alış verişini yapıyorlar. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak, zabıta ekiplerimizle birlikte tüm Şahinbey İlçesinde vatandaşlarımızın bayramı sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için denetimler yapıyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun Şahinbey Belediyesi yılın 365 günü denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ben, bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, tüm İslam alemine de hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, bütün İslam aleminin bayramını kutladı.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, bayramların insanları birbirine yakınlaştırdığına dikkati çekerek, “Öncelikle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.  Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nın geride bırakmanın hüznünü, birliğimizin, beraberliğimizin ve sevincimizin sembolü olan Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, ibadetle, oruçla ve teravihle geçirdiğimiz bu Ramazan ayında Şehreküstü Şıh Meydanı’nda her gün 5.000 vatandaşımızla birlikte olduk.  Her gün farklı mahallelerimizi ziyarete ederek, vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik. İhtiyaç sahibi ailelerimize destek olduk. Cennet yurdumuzun gönül coğrafyamızın, tüm İslam âleminin, Şehit Ailelerimizin, Gazilerimizin  ve tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor huzurla mutlulukla nice bayramlara kavuşmayı diliyorum” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Vali Gül, ”Bayramlar paylaşma, yardımlaşma günüdür”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.