DOLAR

32,4359$% -0.17

EURO

34,7999% -0.52

STERLİN

40,6017£% -0.5

GRAM ALTIN

2.450,06%0,59

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%-0,15

TAM ALTIN

16.233,00%-0,16

ONS

2.347,58%0,68

BİST100

9.918,38%2,07

BİTCOİN

2082922฿%1.29234

a
alan18-kopya

Uzman Jandarma’ya öldüresiye dayak

Gaziantep’in Nizip ilçesinde, evinin önünde eşi ve çocuklarının gözü önünde saldırıya uğrayan biri mahalle muhtarı 4 kişinin saldırısına uğrayan Uzman Jandarma ölümden döndü. Aldığı darbelerle bir gözünü kaybetme tehlikesi yaşayan Uzman Jandarma kırılan burnundan ameliyat oldu.

Alınan bilgiye göre,  Karkamış ilçesinde Uzman Jandarma olarak görev yapan Alper Bülbül, Nizip ilçesinde bulunan evinin önünde aracını yıkadığı sırada biri Karkamış ilçesinde mahalle muhtarı olan 4 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Saldırganlar Bülbül’ün belindeki beylik silahını da gasp ederek olay yerinden kaçtı.

Uzman Jandarma Alper Bülbül’ün polise verdiği ifadesinde, evinin önünde aracını yıkadığı sırada, tehlikeli bir şekilde kullanılan forklift nedeniyle kızının ezilme tehlikesi yaşadığını, bu nedenle aracı kullanan şahsı uyarması üzerine kendisine saldırıldığını ifade ederek, "Daha sonra bir araç yanımdan hızla geçerek durdu ve araçtan iki kişi inerek üzerime saldırdı. Şahıslardan biri arkamdan gelip boynumdan sarılarak yere yatırdı, diğer şahısta yumruk attı. İki şahıs beni yere yatırarak tekme ile darp ettiler. Aldığım darbelerle yüzüm gözüm kan içindeydi çevremi göremiyordum. Şahıslar üzerime çöktü. Sonrasında Aydın B. isimli şahıs görev silahımı gasp ederek aracına aldı” dedi.

“ MUHTAR OLAYI AYIRMAK YERİNE YUMRUK ATTI”

Alper Bülbül ifadesinde, aldığı darbeler sonrası kendine gelmeye çalışırken, Karkamış merkez Mahalle muhtarlığı yapan Cemal B.’nin de kendisine küfür ederek yumruk attığını da belirterek,” Bu esnada diğer şahıslar Ahmet ve Aydın B.’de yeniden saldırdı daha sonrasında ise forklifti kullanan İbrahim Halil K.’da yumruk attı” dedi.

Uğradığı saldırı sonrası hastanede tedavi altına alınan Uzman Jandarma Alper Bülbül, kendisini darp eden Ahmet B., Aydın B., Cemal B. ve İbrahim Halil K’dan şikayetçi olarak can güvenliği olmadığı için koruma talep etti.

Olayın ardından gözaltına alınan 4 şüpheli alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

Faciadan dönüldü

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.