DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2046208฿%-2.46393

a
alan18-kopya
  • bire1haber.com
  • Genel
  • HKÜ RÜZGARI, HOLLANDA’DA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ’NDE ESTİ!

HKÜ RÜZGARI, HOLLANDA’DA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ’NDE ESTİ!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri, 6 Şubat depremlerinde Gaziantep’te yaşananlara dair hazırladıkları fotoğraf ve multimedya çalışmalarını, Hollanda’nın Lahey kentinde, dünyanın en önemli fotoğrafçılık kurumlarından ICP’nin (International Center of Photography – Uluslararası Fotoğraf Merkezi) düzenlediği 22. Infinity Awards organizasyonunda en genç fotoğrafçı ödülünü kazanan Türk sanatçı Ahmet Polat ile birlikte, dünyanın önde gelen film festivallerinden biri olan “Movies that Matter” film festivalinin de bir parçası olarak; “Roots & Soil” (Kökler & Toprak) sergisinde paylaştı.

Küratörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Batu Duru’nun yaptığı ‘Roots and Soil’ etkinliğinde; tasarımcı Annejet Brandsma ile birlikte  HKÜ İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı ve Movies That Matter Film Festivali jüri üyesi Prof. Dr. Bülent Bahri Küçükerdoğan, İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Fatih Eminoğlu, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Mehmet Vanlıoğlu, İletişim Fakültesi lisans üstü öğrencileri Fatih Kaya ve Nihat Vuran ile son sınıf öğrencilerinden Ruveyda Ebrar Taşçı’nın fotoğrafları ve filmleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Önemli ve uluslararası bir sanat etkinliğinde Gaziantep’i ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni başarı ile temsil eden ‘Kökler & Toprak’ sergisine katkıda bulunan tüm sanatçılara, öğrencilere ve akademisyenlere teşekkür eden HKÜ Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli: “Fotoğraf sanatçısı Ahmet Polat, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin eser ve katkılarıyla düzenlenen bu sergi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin uluslararasılaşmaya, kültürel çeşitliliğe ve sanata verdiği önemi göstermektedir.

Üniversitemizin sadece akademik mükemmeliyet için değil, aynı zamanda kültürel ve sanatsal açıdan toplumsal sorumluluklarını da yerine getirmek için var gücü ile çalışmalarını sürdürmektedir. Gaziantep’te geçtiğimiz yıl meydana gelen depremler sırasında ve sonrasında yaşananları, sanatları ile dünyaya yansıtan ve aktaran bu anlamlı projeyi Hollanda’da başarı ile gerçekleştiren ve bizleri en iyi şekilde temsil eden tüm ekibimizi ve destek veren herkesi tebrik ediyorum” dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİANTEP’TE 1 MİLYON 393 BİN 956 KİŞİ OY KULLANACAK

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.