DOLAR

32,4504$% 0.02

EURO

34,8951% 0.37

STERLİN

40,7691£% 0.43

GRAM ALTIN

2.429,53%-0,36

ÇEYREK ALTIN

4.014,00%-0,73

TAM ALTIN

16.030,00%-0,81

ONS

2.330,00%-0,33

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2022129฿%-2.63186

a
alan18-kopya

İKTİDARLAR HALKIN ÇALIŞANIDIR

28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden CHP Gazientep Milletvekili adayı Av. Hasan Öztürkmen,  CHP Gaziantep Şahinbey ilçe başkanı Mehmet Aydın Şahin ile birlikte Yukarıbayır mahallesi çalışmaları kapsamında bir kıraathane toplantısına katıldı.

Davul ve zurnalarla karşılanan Hasan Öztürkmen, görüşmek için kıraathanede toplanan yaklaşık 70 kişilik vatandaş grubu ile tanışıp seçim ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

“Bunların dünyasında sizlere, bizlere yer yok” diyen Öztürkmen sözlerini şöyle sürdürdü. “Bunların iktidarında kendilerinden olmayana hayat yok. Sizleri oy deposu olarak görüyorlar. Anlayışları ve bakış açıları sizleri hizmeti hak eden vatandaşlar olarak görmelerini engelliyor. Kendilerini toplumun üstünde görüyorlar. Akp için sizler seçimden seçime hatırlanan kişilersiniz. Köylü milletin efendisidir, diyen, memleketin sahibi millettir diyen anlayıştan nasiplerini almamışlar.

Bizler bu anlayışı değiştirmeye geliyoruz. Kılıçdaroğlu iktidarında nefes alacağız. Halkımız millet olduğunu, iktidarın ve devletin gerçek sahibi olduğunu anlayacak, hissedecek. Halk her zaman hesap sorma yetkisi olduğunu bilecek. Bizler şu anda milletvekili adayıyız. İktidar adayıyız. Siz oy vermezmeniz iktidar da olamayız, milletvekili de. Demek ki siz işverensiniz, siz patronsunuz, bizler ise size hizmet etmek için görev  verdiğiniz çalışanlar olacağız. Millet ittifakı iktidarında milletimiz bu gücünün farkına varacak. Ve bir daha bu gücü kötüye kullanacak hiç bir zihniyete emanet etmeyecek.”

ÖZTÜRKMEN: DEĞİŞİM İSTEĞİNİ GÖRÜYORUZ

“Bizler herkesle konuşuyoruz. Halkta, İşçiler, kadınlar,esnaflar herkeste bir değişim isteği var. Bunu görüyoruz.” diyen Öztürkmen, “Her seçimde petrol bulup olmayacak vaatleri veriyorlar. Olacak öaadleri de bizden çaldılar. Çünkü üretebilecekleri projeleri yok. O kadroları yok. Ülkenin her yerini betona gömmek dışında yaptıkları birşey yok. En iyi bildikleri iş, devlet mallarını satmak. Sizin aldığınız yakıtkan, meyveden, sebzeden,  harcadığınız her kuruştan aldıkları vergiyle yandaşlarını zengin ettiler, etmeye de devam ediyorlar. İnsanların, gençlerimizin geleceğini, umutlarını, hayallerini çaldılar.

Gençlerimiz yurtdışında çalışma hayali kuruyor. Neden? Çünkü AKP iktidarında bırakın umut etmeyi, hayal kuracak alanları bile kalmadı. Az sabredin gençler. Sizlere, umutlarınızı, hayallerinizi, geleceğinizi ve bu ülkeyi geri vermek için geliyoruz. Bay Kemal geliyor.

Bakın, üç beş yıl önce bizlerle görüşmek istemeyen iş adamları şimdi bizleri ağırlamak istiyor. Fotoğraf çektiriyor. Artık korkmuyor, çünkü sanayinin bittiğini onlar da görüyor, nefes alamıyorlar. Bekleyin, nefes olmaya geliyoruz. Yeter ki bize inanan. Oy vermek dışında,  lütfen oylarınıza sahip çıkın. Bu çok önemli. Size söz, yine baharlar gelecek, herşey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SPOR CAMİASI İLE BULUŞTULAR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.