DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2042647฿%-1.0699

a
alan18-kopya

İMO MERKEZ GENEL KURULUNDA GAZİANTEP AĞIRLIĞI

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) 49. Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimleri tamamlandı. Yoğun katılımla gerçekleşen seçimlerde, yeni yönetim kurulu, onur kurulu ve denetleme kurulu üyelikleri belirlenirken, İMO Gaziantep Şubesinden 14 kişi listelerde yer alma başarısı gösterdi.

İMO Gaziantep Şubesinin başarılı çalışmaları, 155 bin civarındaki üyeyi temsil eden genel kurul delegeleri tarafından da takdir edildi.

İMO Genel Merkezi’nin 49. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri sonrası İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez ve Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Mehmet Bulut, TMMOB Üst Kurulu Asil Delegeliklerine, Genel Merkez Delegesi Metehan Gündüz Genel Merkez Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine, Mehmet Köseler Genel Merkez Onur Kurulu Yedek Üyeliğine, İMO Gaziantep Şube üyesi A. Koray Doğan Genel Merkez Denetleme Kurulu Asil Üyeliğine, Y.Sibel Karslıgil Taştan denetleme kurulu yedek üyeliğine, Genel Kurul Delegelerİ; H. Baran Karadağ, M. Ertan Tiryaki ve Ali Kör TMMOB Üst Kurulu Yedek Delegeliklerine, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bayram Tunay, Didem Saime Öğümsögütlü ve Sıtkı Ağaoğlu TMMOB Üst Kurulu Yedek Delegeliklerine, Gaziantep İMO üyeleri S. Özgür Muşlu ve H. Eren Şahin TMMOB Üst Kurulu yedek delegeliklerine seçildi.

GAZİANTEP’TEN 14 KİŞİ LİSTELERE GİRDİ

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, İMO Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası 49. Dönem Olağan Genel Kurulunu değerlendirdi. Başkan Güçyetmez, “49. Dönem Olağan Genel Kurula Gaziantep Şubesi olarak yönetim kurulu üyelerimiz ve genel merkez delegelerimizle katıldık. 26 şubeden oluşan 812 delegenin yer aldığı seçimlerde  Gaziantep Şubesi olarak çok önemli kazanımlar elde ettik. 155 bine yakın üyesi olan İMO Genel Merkezimizin yeni dönemdeki Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Onur Kurulu ve TMMOB Üst Kurulu listelerinde toplam 14 kişi ile yer aldık. Son derece olgun bir ortamda ve başarılı bir şekilde gerçekleşen genel kurulda Gaziantep olarak tarihi bir başarıya imza attık” diye konuştu.

BAŞARIMIZ TAKDİR EDİLDİ

Başkan Güçyetmez, İMO Gaziantep Şubesi olarak gerçekleştirilen başarılı faaliyetlerin genel merkez ve diğer şubeler tarafından da takdir edilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Genel kurulumuzun ardından, Genel Merkezimizde güçlü bir şekilde temsil ediliyor olmak şubemiz ve şehrimiz adına önemli bir başarıdır. İMO Gaziantep Şubesi olarak, İMO Genel Merkezimizdeki güçlü temsiliyetimizle birlikte mesleğimize, meslektaşlarımıza ve şehrimize yönelik çalışmalarımızı daha da artıracağız. Emeği geçenlere teşekkür eder, 49.Dönem genel kurulu seçimleri sonucu seçilen yönetim kurulumuza, tüm kurul ve organlarımızı kutluyor başarılar diliyorum. Şubemizi temsilen göreve gelen tüm arkadaşlarımızı kutlar ve başarılar dilerim.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

FADILOĞLU’NUN ZİYARETLERİ, MİTİNG HAVASINDA GERÇEKLEŞİYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.