DOLAR

33,9818$% 0.11

EURO

37,7251% -0.39

STERLİN

44,7272£% -0.19

GRAM ALTIN

2.726,78%-0,69

ÇEYREK ALTIN

4.501,00%-0,22

TAM ALTIN

18.032,00%-0,22

ONS

2.497,13%-0,76

BİST100

9.771,16%-1,67

BİTCOİN

1834107฿%0.43965

a
alan18-kopya

KARADUMAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gaziantep‘e yaklaşık yarım asır, haberleri, makaleleri ve kentin sorunlarına parmak basarak  hizmet eden gazeteci Atilla Karaduman‘ı son yolculuğuna meslektaşları son yolculuğuna uğurladı.

Önceki gün Balıkesir’de geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren gazeteci Atilla Karaduman Gaziantep Asri Mezarlıkta düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şireci Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla toprağa verilen Karaduman’ın son yolculuğundaki törene ailesi, meslektaşları ve yakın dostları ile siyasetçiler hazır bulundu.

Törene CHP Gaziantep Milletkili Melih Meriç, Emek Partisi Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, , Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ile ailesi, dostları ve meslektaşları katıldı.

Gaziantep’te yaklaşık 50 yıl gazeteci olarak hizmet veren, imza attığı haber ve makalelerle kentin siyasi, sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına önemli katkılar sağlayan Karaduman’ı uğurlamaya kentin yerel ve idari yöneticileri ile ileri gelenlerinin katılmaması dikkat çekerken bu durum büyük bir vefasızlık olarak yorumladı.

Gazetecilik etik kuralları çerçevesinde sağlığında kentin iş dünyası, bürokratları ve meslektaşları tarafından ne yazık ki kıymeti bilinmeyen Karaduman’in cenazesinde de bu kesimler vefasızlık örneği göstererek katılmadı.

BÜLTEN SAHİPLERİ NEREDE?

Öte yandan Valilik, belediyeler, kamu kurumları, odalar, sivil toplum kurulaşlaru STK gibi kuruluşlar her gün önemli günlere yönelik PR bültenlerini, bol bol fotoğraflarla basın-yayın kurumlarına gönderirler. Gazeteciler de çoğu çöp kutusuna manşet olacak bu metin ve resimleri “Adam” ederek haber haline getirip yayınlarlar.

Maalesef bu kuruluşların yöneticileri cenazeye gelmediği gibi, kendilerini temsilen kimse de törene katılmadı.

ADI YAŞATILMALI

Gaziantep basınının Atilla ağabeyinin ismi Gaziantep’te bir kültür, sanat, eğitim merkezi veya kütüphanesinde yaşatılabilir. Sağlığında kıymeti bilinmeyen Karaduman’a hiç olmazsa bu şekilde değer verilerek adı yaşatılabilir.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

FIRAT’IN SUYU GAZİANTEP SANAYİSİ İLE BULUŞUYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.