DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2033424฿%-2.97211

a
alan18-kopya

KİLECİ’DEN 23 NİSAN MESAJI

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM’nin kuruluşunun 102. yılını kutladı.

Çocuklara verdiği değeri her fırsatta vurgulayan Mustafa Kemal Atatürk’ün “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” sözünü hatırlatan Kileci, “Geleceğimiz bugünün çocuklarının eğitimleri, gelişmeleri ve vizyonları ile inşa edilecektir. Çocuklara cumhuriyeti miras bırakan Ulu Önder’in de vurguladığı gibi çocuklarımızın kıymeti bilinmeli ve eğitimleri, gelişimleri ihmal edilmemelidir. Sosyal statümüz ne olursa olsun hepimizin ortak paydası ve gayesi çocukların geleceği, eğitimi için seferber olmak olmalıdır. Çünkü en güzel yatırım çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır. Şüphesiz şu an bulunduğumuz makamları ve geleceğimizi emanet edeceğimiz bireyler, bugünün küçük beyefendi ve küçük hanımefendileridir. Bu sebeple Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın geleceği için elimizden geleni yapmalıyız.” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla demokrasi yolunda çok büyük bir adım atıldığını kaydeden Koordinatör Başkan Kileci, “Millî mücadelenin çok zor şartlar altında sürdürüldüğü bir dönemde bile halkın demokrasi ile tanıştırılması ve Meclis’in açılması, Cumhuriyetin kurucu kadrolarının ulusal egemenlik ilkesine bağlılıklarının ve kararlılıklarının somut bir örneği niteliğindedir. Türk milletinin dönüm noktası olan bu önemli yıl dönümünü, Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarla birlikte kutlamak ve onlara ithaf etmek ülkemizin evlatlarına verdiği değeri ortaya koymaktadır.  Bu vesileyle başta çocuklarımız olmak üzere tüm yurttaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bizlere bu günleri armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını biz kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyorum.” şeklinde konuştu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KİLECİ GÜVEN TAZELEDİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.