DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2048756฿%-0.99517

a
alan18-kopya

 KÖYLERDEKİ VATANDAŞLARA ZİYARET

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ile birlikte kırsal mahallelerdeki vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile Gönül Belediyeciliğini en iyi şekilde ortaya koyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, kadın ve gençlik kolları ile birlikte Damlacık, Cebeler, Gerçiğin, Sarıbaşak, Kaleboynu, Akpınar, Narlıca ve Beşkuyu kırsal mahallelerini ziyaret etti.

HER ZAMAN SAHADAYIZ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak vatandaşla her zaman bir arada olduklarını belirterek “14-28 Mayıs sürecinde bir demokrasi şöleni yaşadık. Çok farklı bir dönemdi 6-7’li masa o dönemde iş başındaydı. Ancak güç birliği yapan o masaya karşı o dönemde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’In yanında oldunuz. AK Parti olarak her zaman milletimizle iç içeyiz. Her zaman olduğu gibi milletimizin partisi olmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız da her zaman sahadalar. Böylece hem vatandaşlar hem de esnafımız taleplerini doğrudan bizlere iletebiliyorlar. Bizlerde elimizden geldiği kadar taleplerini yerine getirmek için çalışıyoruz” dedi.

VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 15 yıldır olduğu gibi yine Şahinbey halkına gece gündüz demeden hizmet edeceklerini belirterek “Milletvekilimiz Derya Bakbak hanım efendi, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanımız Mehmet Tiryaki, kadın kollarımız ve gençlik kolları başkanımız ile birlikte köylerimizi ziyaret ettik. Şuanda çıtamız oldukça yükseldi. Bu mahallelerimizin bütün kilit taşlarını asfaltlarını tamamladık. Mahallerimize parklar yaparak içerisinde oyun, spor ve kondisyon aletleri koyduk. Ayrıca bu köylerimize halı saha ve sosyal tesislerimiz yaptık. Bu mahallelerimizin hiçbir eksiği kalmadı. Onların dualarıyla hizmet çıtamızı yükselterek arttıracağız” dedi.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki AK Parti İlçe teşkilatı olarak Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile bilirlikle her zaman vatandaşın emrinde olduklarını ifade etti.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun kendilerine her zaman destek olduğunu çiftçilerin yanında olduğunu belirten vatandaşlar Başkan Mehmet Tahmazoğluna teşekkür ettiler.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“VATANDAŞIMIZIN, STANDARDINI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.