DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2045602฿%-2.45721

a
alan18-kopya

MARDİN ODALAR VE BORSALAR ÇALIŞANLARINA E-TİCARET SEMİNERİ

Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanlığının ev sahipliğinde, Nlksoft Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt Mardin’de odalar ve borsalar çalışanlarına e-ticaret semineri verdi.

Türkiye’de 78 İl’de ve Avrupa ülkelerinde büro ve iş ortakları bulunan alanında uzman ve güvenilir Nlksoft’un Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt,  Mardin Ticaret ve Sanayi Odaları ile Borsalar çalışanlarına seminer verdi. Dicle Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda verilen seminerde Nalan Kurt “Küreselleşen dünyada kalıcı olmak ve kendini geliştirebilmek adına marka olmanın bilinciyle daha inovatif olan Nlksoft’u oluşturduk.” dedi.

Katılımcılara, E-Ticaret, E-Yazılım, E- İhracat konularında bilgi veren Kurt, “Nlksoft hızlı, akıllı ve kullanıcı dostu bir e-ticaret sistemidir. Küçük büyük gözetmeksizin her sektörden müşterisine e-ticaret, e-ihracat ya da E-Dönüşüm ürünleri gibi yazılım hizmetleri sunan Bilişim ve mühendislik firmasıdır. Gelişen internet teknolojilerine bağlı olarak ürün satışlarının internete taşınması kaçınılmaz olmuş ve e-ticaret günümüzde firmalar için çok önemli bir olgu olmuştur. Ülkemizde her yıl ödemelerde nakit kullanım oranı düşerken başta kredi kartı olmak üzere yenilikçi ödeme yöntemlerinin kullanım oranı hızla artıyor. Bu yenilikçi ödeme sistemleriyle ve Online tahsilat, firmaların kendi ödeme sistemlerini bayilerine veya müşterilerine kullandırarak ödemelerini alması çağımızın gereğidir. E-Ticaret sistemi ile işyeri kurmadan, işletme açmadan, akılcı bir anlayışla firmaların  mallarını online olarak aracı olmak, satmak ve kazanç sağlamak mümkündür. Teknolojinin gerisinde kalmak ise telafisi olmayan bir kayıp meydana getirir. Odalar ve borsalar üyelerine teknolojik gelişmelerle birlikte, e-yazılım avantajlarıyla, e-ticaret, e-fatura ve  e-ihracat konularında  destek sağlaması durumunda, ekonomik gelişimlerine katkılar sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Nlksoft çalışanı Esra Ayık, oda ve borsa çalışanlarına bir telefon kadar yakın olduklarını, iş ortağı olmak isteyen üyelerle işbirliği yapma hazır olduklarını söyledi.

Kızıltepe Ticaret Borsası Sekreteri Metin Sert, Borsa Başkanı Mehmet Şahin’in destekleriyle, oda ve borsa çalışanlarına, e-yazılım ve e-ticaret konusunda verilen seminerin yararı olduğunu söyledi

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“YURT İÇİ, YURT DIŞI EKONOMİK BEKLENTİLER” GSO’DA KONUŞULDU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.