DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2072755฿%-1.25362

a
alan18-kopya

MAREV BÜYÜK BİR GURUR KAYNAĞI

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberlerindeki heyet MAREV’i ziyaret ederek Onursal Başkan Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan’dan vakfın çalışmalarıyla ilgili bilgiler alarak eğitim, kültür sanat ve ekonomiye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Gaziantep’te Yaşayan Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret eden Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberlerindeki heyet vakfın çalışmalarıyla ilgili Başkan Abdulkerim Arslan’dan bilgiler aldı. Ziyarette MAREV Onursal Başkanı Hayırsever İş İnsanı Mahsum Altunkaya ve vakıf üyeleri de yer aldı. MAREV’in önceliğinin eğitim olduğunu ifade eden MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütünlüğüne, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve hukukun üstünlüğüne yürekten inanmış kişiler tarafından kurulmuştur. Kurucular, insanların en fazla gereksinme duydukları sosyal ve kültürel alanlarda karşılıksız hizmet, toplumda yardımlaşma ve dayanışma gibi üstün ilkeleri benimsemişlerdir. MAREV’in öncelikli faaliyet alanları eğitime destek, hemşehriler arasında dayanışma ile Mardin’e sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda katkı sağlamaktır. MAREV, kuruluşundan bu güne kadarki sürede nitelik ve nicelik olarak yükselen bir vakıf olmaya başarmıştır. Bu yükselişini, hiç şüphe yok ki görev yapan başkan ve yürütme kurullarına, yönetmenler kuruluna, komitelerine ve hiçbir zaman yardımlaşmayı esirgemeyen mensuplarına borçludur. Vakfımız kurulduğu günden bu yana Gaziantep’te eğitim alanında üniversite öğrencilerine yönelik burs vermekte, gerek lise sınavlarına gerekse üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurslar ve etüt hizmetleri de vermektedir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

MAREV’in Çalışmalarını Takdirle İzliyoruz

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’da MAREV’in çalışmalarını ve topluma katkılarını yakından izlediklerini, yapılan çalışmaların bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığını ifade ederek MAREV Onursal Başkanı Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan’ı kutladılar. Ziyaretin sonunda Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’a MAREV Onursal Başkan Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan tarafından birer teşekkür plaketi verildi. 

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİANTEP KAÇIRDI, BEŞİKTAŞ PUANI KAPTI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.