DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2051159฿%-0.74123

a
alan18-kopya

MEDİCAL POİNT’TE ENGELİLLERE ÖZEL MUAYENE

Medical Point Gaziantep, Dünya Engelliler Günü’ne Dikkat Çekmek Amacıyla Engelli Gençlerin Muayenelerini gerçekleştirdi.

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba’nın öncülüğünde, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı’ndaki 20 engelli gencin ortopedi ve dahiliye muayenelerini ücretsiz yerine getirdi. Hastaneden yapılan açıklamaya göre, epilepsi tanısı alan görme engelli bir gencin Nöroloji muayenesi ile ortopedik engeli olan diğer gencin ameliyatının da ücretsiz yapılacağı bildirildi. Muayenelerin ardından yapılan yemek etkinliğinde Başhekim Prof. Dr. Şahin ve Başhekim Yardımcısı Dr. Ezgi Salar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı Engellli Koordinasyon Merkezi Yöneticisi Ayfer Özçetin’e çiçek takdiminde bulundu.

Medical Point Gaziantep Hastanesi İç Hastalıkları Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Taşkıran, gençlerin detaylı muayenelerinin gerçekleştirildiğini, tansiyon, diyabet gibi kronik rahatsızlığı olan misafirlere medikal tedavi uygulandığını belirtti. Dr. Öğr. Üyesi Taşkıran, genç misafirlerin ebeveynlerinin ve öğretmenlerinin süreç hakkında bilgilendirildiğini belirterek, bu gençlerin düzenli olarak sağlık kontrollerinin gerçekleştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Murat Gök ise yaptığı açıklamada, genç misafirlerin ortopedik muayenelerini ayrıntılı bir şekilde yapıldığını belirterek, uygun tedavilerin misafirlere önerildiği ve reçete oluşturulduğunu belirtti. Başhekim Prof. Dr. Ekber Şahin ise, ‘’ Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle 20 gencimizle bir araya geldik.

Engelli gençlerimizin ayrımcılığa ve negatif tutumlara maruz kalmasını önlemek, erken ve sürekli eğitimin önemine vurgu yapmak, istihdamı artırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak için bu etkinlikte bir araya geldik. Bugün burada birbirinden değerli misafirlerimizi ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Hastanemiz gelecekte de engelli gençlere desteğini sürdürecektir. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.’’ dedi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

3.712 ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ VE MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYE

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.