DOLAR

32,2025$% -0.01

EURO

35,0178% 0

STERLİN

40,9397£% 0.06

GRAM ALTIN

2.518,42%0,73

ÇEYREK ALTIN

4.086,00%1,72

TAM ALTIN

16.321,00%1,74

ONS

2.435,37%0,86

BİST100

10.739,57%0,90

BİTCOİN

2206905฿%2.69114

a
alan18-kopya

MELİH MERİÇ “BENDE DEĞİŞİMDEN YANAYIM”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Şehitkamil İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, değişimden yana olduğunu ancak değişimin tek başına olmayacağını, değişimin birlikte hareket etmeyle, sevgiyle ve herkesin birbirine saygı duymasıyla sağlanacağını söyledi.

Milletvekili Melih Meriç, esnafın, işçinin, memurun, emeklinin, dul ve yetimin CHP’den hizmet beklediğini, yanında olmasını istediğini ve partiye güvenmek istediğini ifade ederek,” Ama ekip olmadığımız sürece bu güveni onlara veremeyeceğiz. Niye bunu anlamak istemiyoruz? Niye? Biz bir aile olmazsak, bizi dışarıdakiler niye güvensin. Artık lütfen birbirimizi sevelim, sayalım, hürmet edelim. Dışarıdaki arkadaşlara, halkımıza, milletimize, Gaziantep’imize hizmet etmek için ben buradayım” dedi.

“Değişim, değişim, değişim” diyenlere cevap veren ve değişimden yana olduğunu ilk kez açıklayan Melih Meriç şöyle konuştu:

Hasan Öztürkmen Vekilimin dediği gibi bu partinin yükünü çeken ama en geride kalan kadın kollarımız sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bütün konuşmacıların  hepsi haklı. Ben de sonuna kadar kendilerinin fikirlerine saygı duyuyorum.

İlk defa açıklıyorum. Ben de değişimden yanayım. Bugün itibariyle değişimi hep beraber yapalım. Birbirinizi severek değişime başlayalım. Birbirimize saygı duyarak sevgiye başlayalım. Var mısınız değişime, birlikte hareket etmeye beraber olmaya, birlikte yol yürümeye var mısınız?

Ama bu değişim bu yol yürüme, bu yolculuk, bu arkadaşlık birbirini severek, saygı duyarak, birbirinin arkasını kollayarak dışarıya karşı biz biriz. Bizi kimse bölemez demekle başlar.

Değişim değişim değişim. Varsa değişim ben varım. Buyurun, hep beraber helalleşelim, değişime buradan başlayalım.

Artık lütfen birbirimizi sevelim, sayalım, hürmet edelim. Dışarıdaki arkadaşlara, halkımıza, milletimize, Gaziantep’imize hizmet etmek için ben buradayım.

Varsanız beraber yürümeye hazırım. Gelen gelmeyen kim olursa olsun. Gaziantep’te arkamda bir kişi de olsa ben bu değişimi bugünden itibaren başlatıp sizlerle beraber yol yürümeye hazırım.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

CHP ŞEHİTKAMİL’DE HURŞİT YILDIRIM KAZANDI

HIZLI YORUM YAP