DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2075200฿%-1.30612

a
alan18-kopya

MHP GAZİANTEP’TE COŞKULU TANITIM!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi Gaziantep’teki milletvekili adaylarını tanıttı. Çok sayıda partilinin katılımıyla coşku içerisinde geçen aday tanıtım programında milletvekili adaylarına katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım programına MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, İl ve İlçe Yöneticileri, Ülkü Ocakları İl ve İlçe teşkilatları, Oğuzeli Belediye Başkanı, adaylar ve partililer katıldı. İftar sonrası olmasına rağmen yoğun ilgi gören programda milletvekili adayları da partililerin ilgi odağı oldu. Adayların listedeki sıralarına göre tek tek tanıtımlarının yapıldığı sırada 2. Sıra milletvekili adayı Mustafa Bozgeyik’in isminin okunmasıyla birlikte salondakilerin coşkulu alkış ve tezahüratları ise geceye damgasını vurdu.

Tanıtım Toplantısının açılış konuşmasını MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz yaptı. İl Başkanı Çıkmaz, konuşmasıyla salondaki coşku ve heyecanın katlanmasını sağladı.

Konuşmasına, “Şol gökleri Kaldıranın, Donatarak Dolduranın, Ol Deyince Olduranın, Dosan dokuz adı ile” diyerek başlayan Cahit Çıkmaz, “Konuşmama başlamadan önce 11 ilimizi etkileyen şehrimizin de özellikle Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde çok büyük bir yıkıma neden olan deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar, onların yakınlarına, bütün şehrimize ve ülkemize de sabırlar diliyorum. Allah bu ve benzeri bütün felaketlerden başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığı korusun” dedi.

Deprem felaketinin hemen ardından, önce enkaz altında kalanları kurtarmak, sonrasında ise bölgede acil ihtiyaçları gidermek, yaraları sarmak için, gündüz sıcağa, gece soğuğa aldırmadan haftalarca bölgede kalan yol arkadaşlarına teşekkür eden Çıkmaz,” Biz büyük bir milletin evlatlarıyız. Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bu felaketin yaralarını da devlet-millet dayanışmasıyla hep birlikte saracak, Genel başkanımız sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği “Lider Ülke Türkiye” yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Türkiye’nin önünde duran zorlukların ve risklerin farkında olduklarını, özellikle son yıllarda Cumhur ittifakı öncülüğünde gerçekleştirilen büyük atılımlar göz önüne alındığında doğru istikamette yol alındığının ortaya çıktığını vurgulayarak şöyle konuştu:

“Bir taraftan çok büyük ağır sanayi ve milli savunma hamleleri, diğer taraftan Mavi Vatan ve Türk Dünyası ile oluşturulan güçlü birliktelik, Türkiye ve Türk Dünyası üzerine doğacak güneşin ilk ışıklarıdır. İşte tam da bu noktada Türkiye’nin ilerleyişini gören dış mihraklar ve onların içerideki uzantıları Kırmızı Başlıklı Kız hikayesinde olduğu gibi üzerlerine süslü yerel kıyafetler geçirerek kimi zaman öldürülen teröristlerin insan hakları savunucuları, kimi zaman Amerika da bir hamburgerci, kimi zaman da üzerinde bir ceylanın karkas haline getirilerek butlarının da altındakilere uzatıldığı bir masanın ayakları olarak karışımıza çıkmaktadır. Ama Türk milliyetçileri Oğuz Kağandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kadar edindiği büyük tecrübeyle, onlar ister kuzu, ister çakal, hangi posta girerlerse girsinler onları ağızlarının kenarından akan salyalarından tanır ve Allah’ın izniyle gereğini de yapar!

BU SEÇİM ÖNCE ÜLKEM DİYENLERLE, SOFRADA PAY KAPMA YARIŞINDA OLANLARIN SEÇİMİDİR

Milliyetçi-ülkücü hareketin asil evlatları, Oluşturulan bu şer odaklarına karşı aşmamız gereken eşiklerden birisi de kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek olan 14 Mayıs seçimleridir. Bu seçim, önce ülkem diyenlerle, sofrada pay kapma yarışında olanların seçimi olacaktır. Bu seçim, aklı Türkiye olanlarla, aklını kiraya verenlerin seçimi olacaktır. İMF den kurtulmayı kutlayanlarla İMF yi özleyenlerin seçimi olacaktır. Teröristleri mağaralarına tıkıp, lağım fareleri gibi hapsedenlerle, bu teröristlere özerklik vadedenlerin seçimi olacaktır.

Bu seçim Doğu Akdeniz’de, Libya’da, Suriye’de, Irak’ta ve Karabağ’da yedi düvelin hesaplarını bozanlarla, “buralarda ne işimiz var” diyerek, asker çekeceğini beyan eden, küffar maşalarının seçimi olacaktır. Bu seçim ülkemizi esir almaya çalışırken suçüstü yakalanan Fetöcü hainleri vatan ve milletin selameti için temizleyenlerle, bu hainleri görevlerine iade etme sözü verenlerin seçimi olacaktır. Bu seçim, kendi ayakları üzerinde durarak dış politikada bağımsız karar verebilen bir Türkiye özleminde olanlarla, seçim sonrası için 300 milyar dolar dış borç bulmakla övünenlerin seçimi olacaktır.

Şimdi soruyorum size bu parayı hangi tavizler karşılığında söz aldıklarını milletimize açıklamayanlar hangi yüzle yönetime talip olmaktadırlar. Onlar borcun köleliğin başlangıcı olduğunu bilmezler mi? Yoksa ondan da vahimi bilerek mi bu suçu işlemektedirler. Ama ister bilsin ister bilmesinler tarihi boyunca köleliği reddetmiş, özgürlüğüne düşkün Büyük Türk Milleti engin ferasetiyle dahili ve harici bedbahtlara karşı geçmişte yaptığı gibi, emin olun ki bugün de gereğini yapacak, onları korktukları sonlarıyla yüzleştirecektir.

ATILIMLARIN YARIM BIRAKILMAMASI GEREKİYOR

Bu bakımdan 14 Mayıs seçimleri, yapılan atılımların yarım bırakılmaması, HDP ve Amerika destekli yandan çarklı sözde muhalefete ülke yönetiminin ve dolayısıyla çocuklarımızın geleceğinin terkedilmemesi adına çok önemlidir. Bu kapsamda sayın Genel Başkanımızın belirttiği “Aday Belli Karar Net” anlayışı doğrultusunda Cumhur ittifakının devamı ve Cumhur bakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için teşkilatlarımızla, adaylarımızla, mahalle temsilcilerimizle ve siz ülküdaşlarımızla durup dinlenmeden, çalmadık kapı bırakmayacağız ve Allah’ın izniyle Cumhur ittifakı daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir.

İKİ YILDIR HAZIRLANIYORUZ

Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanlığı olarak yaklaşık iki yıldır bu sürece hazırlanıyoruz. Bütün teşkilatlarımızla, bütün dava arkadaşlarımızla, mahalle temsilcilerimizle hem seçim sürecini yönetmek hem de sandığa sahip çıkmak için bütün hazırlıklarımızı yaptık ve yapıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, ne meydanlar ne de demokrasimizin tacı olan sandıklarımız işbirlikçilere, vatan, millet, din ve devlet düşmanlarına terkedilmeyecektir.

Bugün burada 14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi adına şehrimizi temsil edecek, hepsi birbirinden kıymetli 14 milletvekili adayımızı sizlere tanıtmak için toplandık. Sıralaması önemli olmaksızın Parti Genel Merkezimiz tarafından milliyetçi-ülkücü camiayı temsil etmekle onurlandırılmış milletvekili adaylarımıza katılacakları seçimde can-ı gönülden başarılar dilerken bütün teşkilatlarımızla gece gündüz demeden çalışacağız. Çünkü bizim davamız bir, yolumuz bir, hedefimiz birdir. Durmamak üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar. Biz de bugünden itibaren seçim bitinceye kadar durmadan dinlenmeden çalışacağız. Başaracağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Hiç şüpheniz olmasın Milliyetçi-Ülkücü hareket 14 Mayıs akşamı hedeflerine ulaşacaktır. Hiç şüpheniz olmasın aziz milletimizin feraseti düşmanlarımızın oyunlarına galip gelecektir. Hiç şüpheniz olmasın fetö ve pkk başta olmak üzere bütün terör örgütleri sandığa gömülecektir. Geleceğin Milliyetçi Türkiye’sini inşa etme azim ve kararlığımız, düşmanın engellemeye yönelik bütün gayretlerine rağmen devam edecek ve düşlerimiz gerçekleşecektir.

15 Mayıs sabahı daha güçlü bir Türkiye ye uyanmak üzere, programımıza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, şimdiden çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sağ olun, var olun, Allaha emanet olun!”

LİSTENİN İLK SIRASI DA, SON SIRASI DA AYNI ÖNEMİ TAŞIYOR

İl Başkanı Cahit Çıkmaz’ın ardından kürsüye çıkan 1. Sıra Milletvekili Adayı Sermet Atay da listedeki diğer adayları temsilen konuştu. Atay, “Listenin ilk sırası da son sırası da bizler için aynı önemi taşıyor. Hepimiz birlik içerisinde MHP’yi Gaziantep’te zafere ulaştırmak için gayret göstereceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından kısa özgeçmişleri okunan milletvekili adayları toplu halde sahneye çıkarak birlikte objektiflere görüntü verdi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KILIÇDAROĞLU: HAK, HUKUK, ADALET İÇİN OY VERİN

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.