DOLAR

32,2584$% -0.13

EURO

35,1146% -0.04

STERLİN

40,9870£% 0.05

GRAM ALTIN

2.495,24%1,19

ÇEYREK ALTIN

4.034,00%0,98

TAM ALTIN

16.161,00%0,99

ONS

2.408,68%1,37

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2165246฿%3.03462

a
alan18-kopya

MÜSİAD’da Fedaioğlu tek aday

MÜSAİD Gaziantep Şube Başkanlığı için işadamı Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nun adı ön plana çıkıyor. 23 Mart’ta gerçekleştirilecek MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanlığı 24. Olağan Kongresi’ne Fedaioğlu tek aday olarak girecek.

Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli işadamları derneklerinden biri olan MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Gaziantep Şubesi 23 Mart’ta 24. Olağan Kongresi’ni MÜSİAD Gaziantep Şube Binası’nda gerçekleştirecek. Kongre öncesi MÜSİAD’da mevcut başkan Mehmet Çelenk yeniden aday olmazken MÜSİAD Genel Merkezi’nin de oluru ile Gaziantep Şube Başkanlığı’na Fatih Muhaddis Fedaioğlu aday gösterildi. MÜSİAD Gaziantep Şubesi Fatih Fedaioğlu’nun tek aday olarak gireceği kongreye MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan da katılacak. MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Adayı Fatih Muhaddis Fedaioğlu daha önce Ak Parti il başkanı Ökkeş Eruslu döneminde ve mevcut AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin önceki dönem başkanlığı sürecinde il yönetiminde aktif görevler almıştı. AK Parti milletvekili aday adayı da olan Fedaioğlu iş dünyasında da adından başarı ile söz ettiren bir isim olarak dikkat çekiyor

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ İŞADAMLARI DERNEĞİNDEN BİRİ

Dünya genelinde 95 farklı ülkede 225 noktayla; Dünya genelinde 11 bini aşan üye 60 bine yakın işletmeyi temsil eden MÜSİAD, Türkiye’de 1990 yılında faaliyetlerine bir sivil toplum kuruluşu olarak başladı. İş dünyasının nabzını tutarak çeşitli alanlarda büyük hizmetler sunan MÜSİAD kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek olarak dünyanın çeşitli ülkelerinde ve Türkiye’nin her noktasında hizmetlerine devam ediyor.

“BENİM İÇİN ONUR”

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkan Yardımcılığı görevini uzun süreden beri yürüten ve tecrübesi ile Fatih Muhaddis Fedaioğlu, MÜSİAD Şube Başkanlığı’na aday gösterilmesinden onur duyduğunu ifade ederek, MÜSİAD’ı iyi bir şekilde temsil ederek iş dünyasına da büyük katkılar sunacak donanım ve tecrübede olduğunu dile getirdi.

FEDAİOĞLU KİMDİR?

1 Ocak 1970 tarihinde Gaziantep’te dünyaya gelen Fatih Muhaddis Fedaioğlu, lisans eğitimini ABD’nin Kaliforniya Eyaleti’ndeki San Francisco  Üniversitesi Mac Laren School of Business’de Finans Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. 1999 yılından bu yana Fedaioğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nde faaliyetlerini yürüten Fedaioğlu, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu üyesidir.

Fedaioğlu, 2011 yılındaki genel seçimlerde AK Parti Gaziantep milletvekili aday adayı oldu. Üst düzeyde İngilizce bilen Fedaioğlu evli ve 2 çocuk babasıdır. 2011 yılından bu yana MÜSİAD Gaziantep Şubesi’nde üye olan Fedaioğlu MÜSİAD Gaziantep Şubesi’nde genel sekreterlik ve başkan yardımcılıkları görevinde bulunmuş olup halen başkan yardımcılığı görevine devam etmektedir.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

MAVİKENT’E DEV TESİS

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.