DOLAR

32,3895$% -0.11

EURO

34,7287% -0.26

STERLİN

40,6319£% -0.49

GRAM ALTIN

2.418,08%-0,69

ÇEYREK ALTIN

3.938,00%-1,30

TAM ALTIN

15.729,00%-1,29

ONS

2.321,76%-0,59

BİST100

10.082,77%1,69

BİTCOİN

2054151฿%1.72443

a
alan18-kopya

“NE SENİ NE DE YAPTIKLARINI ASLA UNUTTURMAYACAĞIZ!”

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

GTO Başkanları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ömrünü adadığı Türk milleti için vazgeçilmez bir değer olduğunu ve 57 yıllık hayatına sığdırdıklarıyla değil asırlar, binlerce yıl geçse dahi unutulmayacağını söyledi.

Aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü eşsiz bir özlemle andıklarını belirten GTO Başkanları, “Ne seni ne de yaptıklarını asla unutturmayacağız!” diyerek şunları söylediler:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk; tüm umutların tükendiği, umutsuzluğun ve karanlığın hâkim olduğu anda Türk milleti için adeta güneş gibi doğmuştur. Bu güneş, Türk milletinin gelecek umudu, hayallerinin mimarı, neslinin yolunu aydınlatan ışık olmuştur. Ne mutlu ki bizlere çelik gibi iradesiyle emsalsiz bir öndere, boyunduruk altına alınmaya çalışılırken ‘Kurtuluş’a ışık tutan ve karanlığımızı aydınlatan bir lidere sahibiz… ‘Bir 10 yıl daha yaşasa kim bilir neler yapardı!’ demek yerine Türk milleti olarak biz O’nun izinden gidecek, her sözünü özümseyecek ve Ata’mıza layık işlere imza atarak eşsiz hatırasını yaşatacağız. Bizim yegâne görevimiz bu bilinçle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en değerli mirası Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet korumak, yüceltmek ve dünya sahnesinde en güçlü konuma çıkartmak için durmaksızın çalışmak olacak. Gaziantep Ticaret Odası olarak hayata geçirdiğimiz tüm projelerde, yürüttüğümüz tüm faaliyetlerde, attığımız her adımda, söylediğimiz her sözde bunu vurguluyor ve aklımızdan asla çıkartmıyoruz. Biliyoruz ki Türk milletini başarıya ulaştıracak en doğru yol, en kestirme yol Ata’mızın çizdiği yoldur. Bu yolu takip etmek de her Türk’ün boynunun borcudur.

GTO ailesi olarak, aramızdan ayrılışının 85’inci yılında Büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü eşsiz bir özlemle anıyor; silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“ATATÜRK’ÜN İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.