DOLAR

33,9496$% 0.18

EURO

37,6979% 0.19

STERLİN

44,5866£% -0.09

GRAM ALTIN

2.800,94%0,48

ÇEYREK ALTIN

4.590,00%-0,15

TAM ALTIN

18.304,00%-0,14

ONS

2.567,26%0,34

BİST100

9.504,54%-0,17

BİTCOİN

1979363฿%0.53191

a
alan18-kopya
gastroantep
gastroantep

“NE SÖZ VERDİYSEM, YAPACAĞIM”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kendisiyle ilgili randevu eleştirilerine, “Belediyede beni bulamıyorlarmış. Bırakın artık ‘hayırlı olsun’ demeyi. Vatandaş aç hemşehrim. Bırak da ben, mahallene gideyim, mahallenin derdini dinleyeyim.” şeklinde yanıt verdi.

Başkan Umut Yılmaz, kırsalda bulunan Karahöyük Mahallesi’ni ve merkezde bulunan Gaziler Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaret ettiği mahallerde yoğun ilgi gören Başkan Yılmaz; vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini sundu.

“HER ZAMAN HALKIMIZIN ARKASINDA DURACAĞIM”

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor durumda olan vatandaşlara her zaman destek olacağını dile getiren Yılmaz, “Şimdi yapacak çok iş var. Her ay sonu, ay sonu bütçesini doğrultamayan annelerimizin, babalarımızın yanında olacağım. Çünkü siz ay sonunu getirirken sizi unuttular. Fabrikada kiranızı ödemek için uğraşırken, dönüp bakmadılar. Ama itibardan da tasarruf etmediler. Şimdi biz, bu saatten sonra Şehitkamil Belediyesi olarak kimin nerede derdi varsa, kim geçinemiyorsa, kim evine ekmek götürmekte zorlanıyorsa, arkasında durmak, boynumuzun borcu. Arkasında duracağız. Gıda yardımı, kırtasiye yardımı yapacağım. Söz veriyorum. Elimden ne gelirse, tüm engellemelere rağmen, bütçemizi kıssalar da bize tasarruf tedbiri paketi ile önümüzü kesmeye çalışsalar da ben halkımızın arkasında her zaman duracağım. Ben ne söz verdiysem, sözümü tutmak için elinden geleni yapacağım.” diye konuştu.

“BIRAKIN ARTIK ‘HAYIRLI OLSUN’ DEMEYİ, VATANDAŞ AÇ HEMŞEHRİM”

Başkan Yılmaz, kendisine yönelik randevu eleştirilerini ise şu sözlerle yanıtladı:

“Benimle ilgili bir şikâyet var. Belediyede randevu vermiyor, diye. Nasıl yapayım, siz söyleyin. Ya belediyede klimanın altında oturacağım ya da burada sizlerle birlikte terleyip derdinizi öğreneyim. Nasıl yapayım? Yeter ya. Belediyede beni bulamıyorlarmış. Bırakın artık ‘hayırlı olsun’ demeyi. Vatandaş aç hemşehrim. Bırak da ben, mahallene gideyim, mahallenin derdini dinleyeyim.

Mahallenin bir derdi varsa yerinde göreyim. Ben, sokak sokak geziyorum. Vallahi belediye binasında klima altında oturmayı da bilirim. Bana niye oy verdiniz? Beni, neden sevdiniz? Bana, neden destek oldunuz? Çünkü ben insan ayrımı yapmadım. Zengin, fakir ayrımı yapmadım. Ben, kendim gibi insan olana insan gibi baktım. Siz de bana inandınız. Ben, bu duruşumdan asla vazgeçmeyeceğim. Seçimden önce Cumhuriyet Halk Partisinin ‘Belediye Başkanı’ adayıydım. Kazandım. Şimdi tüm Şehitkamil’in, Belediye Başkanıyım.”

“MİLLETİ YILLARCA KANDIRDILAR, ARTIK KARNIMIZ TOK!”

Halktan aldığı şikâyetleri korkmadan dile getireceğinin altını çizen Başkan Umut Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Derdimiz büyük, derdimiz ortak. İnsanlar, iş istiyor. İnsanlar, aş istiyor. Bu millet çok şey çekti. Yıllardır, kandırdılar. Vatan elden gidiyor, diyerek kandırdılar. Din elden gidiyor, diyerek kandırdılar. Artık karnımız tok. Şu anda fabrikalar kapanıyor. Daha kötü günler geliyor. Kimse mutlu değil. Ben, burada sizden aldığım şikâyetleri, halkın sesini korkmadan söyleyecek tek Belediye Başkanıyım.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN TARIMA REKOR DESTEK!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.