DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2066606฿%0.91237

a
alan18-kopya

“NİZİP’İN KALBİNE STENT TAKACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi, Nizip Belediye Başkan adayı Ali Doğan, Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte gezmedik mahalle, sıkmadık el, dinlemedik sorun bırakmıyor. Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Doğan, ‘’Nizip’in kalbine stent takacağız. Nizip değişecek, Nizip gelişecek’’ diyerek Kırsal kalkınma ve sosyal belediyecilik projelerini vatandaşlara anlatmaya devam ediyor.

CHP Nizip Belediye Başkan adayı Ali Doğan, ilçeye bağlı tüm köyleri Belediye Meclis üyeleri ile birlikte gezerek, “Nizip’te değişim vakti” sloganı ile projelerini toplum tüm kesimlerine ulaşarak anlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalle ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılanan ve kırsal kalkınma ve sosyal belediyecilik projelerini anlatan Ali Doğan, köylü ve çiftçilerin ürettiği ürünlerin ekonomiye kazandırılacağını ve üreticinin boynunun bükük kalmayacağını belirterek, “Yapılacak toprak ve yaprak testleriyle üretimin artırılması için çalışmalar yapacağız. Çiftçilerimizin daha fazla üretim yapabilmesi için kırsal kalkınma projesini hayata geçireceğiz. Sosyal belediyecilik desteklemeleri ile tarlası olmayan, geçinmekte zorlanan ve geliri olmayan dar gelirli vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bunlar, yapacaklarımızın bir bölümü. Sizlerin desteği ile göreve geldiğimizde mücadelemizle Nizip gelişecek, Nizip’in kaderi değişecek” diye konuştu.

Ziyaretler kapsamında çocuklara yakın ilgi ve alaka gösteren Ali Doğan samimi ev sahipliği ve desteklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Yoğun çalışma programının yanı sıra partiye katılım törenlerinde de coşkuyla karşılanan Ali Doğan, Belediye Meclis üyesi 1. Sıra adayı Yakup Aslan’ın destekçileri, akrabaları ve yakınlarından oluşan yaklaşık bin kişinin CHP’ye katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada,” Görüyorum ki Nizip’te değişim meşalesi yakıldı. 5 yıl Belediye Başkanlığı yaptığımız Karkamış’ta kısıtlı imkanlara rağmen çok güzel hizmetler yaptık. Şimdi sıra Nizip’te, Karkamış değişti, Nizip’te değişecek” diye konuştu.

KATILIMLAR DEVAM EDİYOR, EDECEK

CHP’ye katılımların her geçen gün artarak devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade eden Doğan,” Yakup Aslan CHP Nizip 1. Sıra Belediye Meclis üyesi adayı. Çok ciddi bir kalabalıkla Seçim Koordinasyon Merkezimize geldi, hem kendi ailesini hem yakın çevresini bu sürece kanalize etti. Yakup beye teşekkür ediyorum. Diğer meclis üyesi aday arkadaşlarımızda böylesine etkin katılımlarda bulunuyorlar. Bundan sonra da katılımlar devam edecek” şeklinde konuştu.

Adaylık süreci ve projelerini bire1haber.com’a anlatan CHP Nizip Belediye Başkan adayı Ali Doğan şöyle konuştu:

MÜBAREK BİR GÜNDE ADAYLIĞIM AÇIKLANDI

Adaylığım açıklandıktan ilk günden sonra hemen hızlı bir şekilde aday açıklamasını bağımsız bir alanda yapma kararı aldım. O gün ekip arkadaşlarım ileri bir tarihte daha kalabalık bir şekilde yapılmasının daha iyi olacağını belirttiler ancak o günkü açıklamamın ne kadar önemli olduğunu biliyordum. Çünkü, o gün mübarek 3 aylarının başlangıcı kandil günüydü. O gün cenabı hak der ki, “İsteyin bugün benden ne isterseniz”  O günün bilinciyle adaylığımın açıklanmasını özellikle istedim.

BEN HERKESİN ADAYIYIM

Ben herkesin adayıyım. Benim olmazsa olmazım herkesin adayı deniliyor ya, bağımsız bir yerde olursan herkesin adayı olursun. Evet, ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan adayıyım. Ama ben Niziplilerin oyuna talibim. Her partinin oyuna talibim.

NİZİP’İ TANIMAZ, BİLMEZ DİYENLER İLK GÜNDEN YANILDIKLARINI ANLADILAR

Adım duyulduğunda bir çok kişi Nizip’i tanımaz, Nizip’i bilmez demişti ama onlar beni bilmiyordu. O gün aday açıklamamda bir çok şeyden bahsettim ki orada herkes Nizip’in bir çok değerlerinin farkında olduğumu, Nizip’in sorunlarının farkında olduğumu söylemlerimden sonra anladılar.

NİZİP’İN ÇÖZÜLMESİ GEREKEN ÇOK SORUNU VAR

Nizip sorunlar yumağı haline gelmiş durumda, çözülmesi gereken bir çok sorunu var. Bizim Nizip’in yaşam standartlarını daha yukarıya taşıyacak, çehresini değiştirecek bir çok projemiz var.

NİZİP’İN KALBİNE STENT TAKACAĞIZ, ÇEHRESİNİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

En önemli projelerimizden birisi Nizip’in kalbine bir stent takacağız. Bu stent Kaymakamlığın olduğu alanda bir alt geçittir. Tabii bunu Allah Nasip eder kazandıktan sonra önümüzdeki yılın bütçesine koymamız lazım.

Ayakları yere basmayan hiçbir projeden bahsetmeyeceğiz. Zamansız hiçbir söylememiz olmayacak. Her söylemimizin hem projemizin altı dolu ayağı yere basan projelerimizden bahsedeceğiz.

Nizip’in çehresini güzelleştireceğiz. Ben hep sahada söylüyorum, Nizip’e çok güzel bir takım elbise giydireceğim. Nizip’e çok yakışan bir takım elbise giydireceğim. Nizip’in girişine gerçekten büyük bir ilçeye, adı üstünde yeşil Nizip’e yakışır bir giriş yapacağım. Bunu da en kısa sürede yapacağız.

HERKESTEN, HER KESİMDEN BÜYÜK DESTEK GÖRÜYORUZ

Şimdi süreç esnasında yol arkadaşlarını belirlerken hiçbir oy kaygım olmadan belirledim. Gördüm ki ne kadar isabetli, ne kadar yerinde bir karar vermişim. Yol arkadaşlarımın yanında akrabalarından, iş insanlarından büyük destek görüyoruz. Yani enteresan şeyler olmaya başladı son zamanlarda.

YEREL YÖNETİMLERDE ADAY PROFİLİ VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ÇOK ÖNEMLİ

Bu yerel yönetimler seçimi. Yerel yönetimlerde 1 adaya bakacaksınız, 2 adayım çalışma arkadaşlarına yani bu kenti yönetecek Meclis üyelerine bakacaksınız.

Ben ve Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte şunu söylemek istiyorum,” Yarabbi sen bize Nizip’in yönetimini nasip et, bizde Niziplilere nasıl bir belediyecilik, nasıl sosyal belediyecilik yapılır, nasıl vatandaşın tamamına eşit hizmet yapılır onu gösterelim”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

“TEHDİDE BOYUN EĞECEK OLSAM ADAY OLMAZDIM”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.