DOLAR

32,4692$% -0.06

EURO

34,7386% -0.68

STERLİN

40,5594£% -0.6

GRAM ALTIN

2.438,21%0,10

ÇEYREK ALTIN

4.045,00%-0,36

TAM ALTIN

16.159,00%-0,33

ONS

2.334,84%0,13

BİST100

9.926,85%2,16

BİTCOİN

2079356฿%0.91926

a
alan18-kopya

“ÖĞRETMENLERİMİZİ NE KADAR ŞÜKRANLA ANSAK AZDIR”

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Başkan Vekili Mehmet Berk, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Gaziantep’teki Güngürge İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleriyle buluştu. Okulda açıklamada bulunan GBB Başkan Vekili Berk, “Öğretmenlerimizi biz çok önemsiyoruz. Öğretmenleri ne kadar şükranla ansak azdır. Bugünün vesilesiyle ahirete intikal etmiş öğretmenlerimizin hepsine ve bugünün kutlanmasına öncü olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Berk, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, İletişim Daire Başkanı Kayhan Doğan ve Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Abdullah Aksoy Güngürge İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmenlerle sohbet eden GBB Başkan Vekili Berk, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu anımsatarak, “Öğretmenlerimizi biz çok önemsiyoruz. Öğretmenleri ne kadar şükranla ansak azdır. Bugünün vesilesiyle ahirete intikal etmiş öğretmenlerimizin hepsine ve bugünün kutlanmasına öncü olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Allahtan rahmet diliyorum” diye konuştu.

BERK: ÖĞRETMENLERİMİZİ NE KADAR ŞÜKRANLA ANSAK AZDIR

Öğretmenler gününün anlam ve önemine dair konuşma yapan GBB Başkan Vekili Dr. Berk, Müslümanların medeniyet kodlarında da eğitimin önemli bir değer taşıdığını vurgulayarak, “Öğretmenlerimizi biz çok önemsiyoruz. Bugünün vesilesiyle ahirete intikal etmiş öğretmenlerimizin hepsine ve bugünün kutlanmasına öncü olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Allahtan rahmet diliyorum. Öğretmenler günü, UNESCO’nun tavsiyesiyle birçok ülkede 5 Ekim günü kutlanır. Bizim 24 Kasım’da kutlamamızın sebebi, çünkü bu tarihte, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, resmi olarak Türkiye Milli Mektepler Birliği Baş Öğretmenliği unvanını almıştır. Bugünün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz öğretmenlerinizin kıymetini bilmeliyiz. Bizim onları saygıyla, minnetle ve hürmetle her daim anmamız gerekiyor. Biz, bu okullardan mezun olduktan sonra öğretmenlerimizi hayırla yad edeceğiz. Öğretmenleri ne kadar şükranla ansak azdır” diye konuştu.

YAĞCI: BAŞKAN ŞAHİN YILIN HER GÜNÜ EĞİTİM CAMİASINA DESTEK OLUYOR

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, şunları aktardı: “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yalnızca bugün değil, ben ve benim gibi binlerce öğretmeni yılın her günü destekliyor. Talepleriniz karşılıksız kalmıyor. Eğitim mesele olunca her türkü koşulda yardımda bulunuyor. Desteklerini bizden esirgemiyor. Biz de milli eğitim camiası olarak her zaman Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yanındayız.”

Ziyaretin sonunda GBB Başkan Vekili Dr. Mehmet Berk, Güngürge İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Berktaş’a çiçek takdim etti. Protokol, öğretmenlerle ve öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

SANKO ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.