DOLAR

32,4213$% -0.1

EURO

34,7935% 0.1

STERLİN

40,8592£% 0.39

GRAM ALTIN

2.413,79%-1,00

ÇEYREK ALTIN

3.994,00%-1,84

TAM ALTIN

15.951,00%-1,93

ONS

2.331,82%-0,25

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2029079฿%-2.15917

a
alan18-kopya

OĞUZ KAAN SALICI GAZİANTEP’E GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, 9-11 Aralık tarihleri arasında Gaziantep’e geliyor. CHP’nin Gaziantep’teki İl binasının açılışını yapacak olan Salıcı, birtakım temaslarda da bulunacak.

Kısa bir süre önce Kilis programı kapsamında kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından CHP Gaziantep İl Teşkilatı, CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yı ağırlamaya hazırlanıyor.

YENİ İL BİNASININ AÇILIŞI YAPILACAK

9 Aralık Cuma günü akşam saatlerinde Gaziantep’e gelecek olan Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, 10 Aralık Cumartesi günü saat:13:00’da CHP Gaziantep İl Binasının açılışına katılacak. Açılışın ardından partililer ile bir araya gelecek olan Salıcı, İl ve ilçe yönetimlerini dinleyecek.

KANAAT ÖNDERLERİ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRECEK

Salıcı, yoğun Gaziantep programı kapsamında  kanaat önderleri ile bir araya gelecek. Salıcı’nın kentin ileri gelenleri ile yapacağı toplantıda Gaziantep’i ve kentin sorunlarını dinleyeceği, CHP’nin çözüm önerilerini anlatacağı öğrenildi.

ÜYE KATILIM TÖRENİ ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞECEK

Oğuz Kaan Salıcı’nın Gaziantep’te katılacağı son program ise  Üye Katılım Töreni olacak. Şölen havasında gerçekleşmesi beklenen Üye Katılım Töreni, 11 Aralık Pazar günü saat 13.00’da Onat Kutlar Tiyatro Salonunda gerçekleşecek. Törende Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeni kayıt yaptıran ve farklı partilerden geçiş yaptıran isimlere rozetleri Salıcı tarafından takdim edilecek.

UÇAR: YENİ İL BİNASI AÇILIŞINA BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR

Oğuz Kaan Salıcı’nın Gaziantep’e yapacağı ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, ‘’10 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek olan yeni il binası açılışına bütün vatandaşlarımız davetlidir’’ dedi.

‘’BİZ HAZIRIZ’’

Yoğun bir program kapsamında Gaziantep’e gelecek olan Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla gerçekleşecek olan  toplu üye katılım töreninde parti örgütü olarak gövde gösterisi yapacaklarını belirten Başkan Uçar, ‘’Parti olarak 2023 seçimlerine biz hazırız. İktidara adım adım ilerlediğimiz yapılan bütün kamuoyu araştırmalarında aşikardır. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla geçekleştireceğimiz üye katılım töreni de bunun en bariz göstergesi olacaktır’’ ifadelerini kullandı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

EVİMİZDEKİ SEVGİ ORTAMI EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ OLDU

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.