DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2073061฿%0.74908

a
alan18-kopya

ÖZKEÇECİ’DEN VEDA MESAJI

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Milletvekili aday adayı olmak için 2014 yılından bu yana yürüttüğü İl Başkanlığı görevinden istifa etti. Özkeçeci, Genel Merkez’in kararı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oluru ile bu kararı aldığını belirtti.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ederek, 2014 yılından bu yana yürüttüğü görev süresi boyunca kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Özkeçeci, aday adaylığı kararını Genel Merkezin oluru ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile aldığını belirterek, yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“28 Aralık 2014 tarihinden bugüne kadar büyük bir özveri ve onurla yürütmekte olduğum AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden; Genel Merkezimizin takdiri ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ile 2023 Yılı Genel Seçimleri Milletvekilliği Aday Adaylığım dolayısıyla bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

Öncelikle 9 yıl boyunca bu şerefli görevi yürütmeme olanak sağlayan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Genel Başkan Vekillerimiz Sayın Numan Kurtulmuş ve Sayın Binali Yıldırım’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza; görevde bulunduğum süre zarfında şahsıma güven ve desteklerini esirgemeyen Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Güneydoğu Anadolu Bölge Teşkilat Başkanımız Sayın Abdullah Ağralı’ya, İl Koordinatörümüz, Malatya Milletvekilimiz Sayın Hakan Kahtalı’ya ve Genel Merkez Teşkilatımıza en derin şükranlarımı sunuyorum.

Bugüne kadar desteklerini her daim yanımda hissettiğim, bu kutlu yolda yan yana yürümekten büyük mutluluk duyduğum, zaman ve mekan fark etmeksizin daha güçlü bir Türkiye için omuz omuza çalıştığım bakanlarımıza, kadim il başkanlarımıza, milletvekillerimize, büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarımıza ve yardımcılarına, ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, il başkan yardımcılarımıza, il yönetim kurulu üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, STK’larımıza, tüm teşkilatımıza ve teveccühleri ile gönüllerinde bizlere yer vermiş, davamıza ve 2002 seçimlerinden bu yana bizlere inanmış tüm hemşehrilerimize minnettarım.

Ülkemizin ve Gazi şehrimizin gelişmesi, büyümesi ve ilelebet yükselmesi için büyük bir özveri ve gayret içinde görevlerimi yerine getirdim. Dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de AK Parti çatısı altında ülkemize hizmet edebilmek için şahsıma verilecek tüm görevleri layıkıyla yerine getirmeye hazır olduğumu belirtmek isterim.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimizi zafere ulaştırmak için; Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, var gücümle, durmadan, yılmadan büyük bir azim ve ilk günkü heyecanla çalışmalarımı sürdürmeye devam edeceğim.

Bu vesileyle; 2023 yılı seçiminin ülkemiz, Gazi şehrimiz ve partimiz için hayırlar getirmesini diliyorum”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

ERUSLU İSTİFA ETTİ, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.