DOLAR

32,3821$% -0.13

EURO

34,7183% -0.26

STERLİN

40,5884£% -0.59

GRAM ALTIN

2.399,86%-1,43

ÇEYREK ALTIN

3.939,00%-1,74

TAM ALTIN

15.733,00%-1,74

ONS

2.299,42%-1,54

BİST100

10.086,27%0,03

BİTCOİN

1970914฿%-3.02183

a
alan18-kopya

ÖZTÜRKMEN BARAKLILAR İLE KUCAKLAŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi CHP) Gaziantep 1. Sıra Milletvekili adayı Hasan Öztürkmen, Oğuzeli’nin Güveçli (Gemrik) köyünde onuruna verilen yemekte Baraklılar ile kucaklaştı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yemekte Öztürkmen’e tam destek sözü verildi.

CHP Gaziantep 1.sıra Milletvekili Adayı Avukat Hasan Öztürkmen, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürürken, Oğuzeli ilçesine bağlı Güveçli (Gemrik) köyünde Baraklılar ile buluştu.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yemekte Baraklılar bir araya gelen Öztürkmen, köy girişinde davul ve zurnalarla karşılandı. Kurbanların kesildiği ve büyük bir coşkunun yaşandığı yemekte, Barak halkı, tek yürek, seçimlerde tam destek vereceklerini ifade ettiler.  Yemekte, bölge halkının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Öztürkmen, 14 Mayıs’tan sonra  yıllardır biriken sorunları Meclise taşıyacağını ve Millet ittifakı iktidarıyla çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

HEDEF EN AZ 6 VEKİL

Hasan Öztürkmen, 14 Mayıs seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğini ve Gaziantep’te CHP’nin oy oranlarını artırarak en az 6 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

Türkiye’de başlayan değişim rüzgarının Gaziantep’te de estiğini, 14 Mayıs seçimlerinin büyük değişimlerin başlangıcı olacağını vurgulayan Öztürkmen,  Gaziantep’in bir zamanlar olduğu gibi yeniden CHP’nin sarsılmaz kalesi olacağını da sözlerine ekledi.

BARAKLILARA 3 MÜJDE!

Yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürkmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Baraklıları sevindirecek 3 talepte bulunduğunu ve bu taleplerin olumlu karşılık bulduğunu söyledi.

Öztürkmen, “Şimdi sizlerle bu 3 müjdeli haberi paylaşıyorum. Barak Ovası’nın yıllardır beklediği Fırat Suyunu biz getireceğiz. İkinci müjdemiz ise Güneydoğu Birliği yeniden hayata geçirmek olacak. 13.Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ise Baraklılara üçüncü müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, GES Projeleri ile Barak Ovası’nda sulama maliyetlerini ortada kaldıracaklarını ve Barak’a suyun ücretsiz olarak verileceğini söyledi” dedi.

Öztürkmen’in müjdeli haberi katılımcılardan büyük alkış aldı.

ÖZTÜRKMEN’E TAM DESTEK SÖZÜ

Programda CHP Gaziantep Milletvekili Adayları tek tek tanıtıldı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yemekte, Baraklılar Öztürkmen’e tam destek sözü verdiler.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

DEV TÜNELİN TEMELİ ATILDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.