DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

TAM ALTIN

15.753,00%0,37

ONS

2.301,22%-0,06

BİST100

10.276,88%0,67

BİTCOİN

2070440฿%3.142

a
alan18-kopya

“SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR İÇERİSİNDE BİR BAYRAM DİLİYORUM”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı tebrik mesajında, “Ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız.

Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bu bayram günlerinde aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını bir kez daha minnet ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak bizleri daha da güçlü kılacaktır. Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm İslam âlemine hayırlara vesile olması temennilerimle tüm hemşerilerimizin bayramını kutluyor; sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kurban Bayramı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgi, kardeşlik ve vuslat günleri olan bayram günleri; milli ve manevi duygularımızı canlı tutan, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan, örf ve adetlerimizin renkli tarafını oluşturan müstesna günlerdir. Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, tüm insanlığın sevinci olursa anlam kazanır. Onun için bu zamanları fırsat bilerek; ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız. Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bu bayram günlerinde aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını bir kez daha minnet ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak bizleri daha da güçlü kılacaktır.

Böyle müstesna günlerde zirveye çıkardığımız yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın birkaç gününe değil, her gününe yayabilmek, bu duyguları kalıcı hale getirebilmek için daha fazla çaba göstermeliyiz. Gönül zenginliğimizi bereketlendiren, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bayramlarda yaşadığımız tüm bu güzelliklerin gündelik yaşamımızın birer parçası olmasını dilerim.

Vatandaşlarımızın ve özellikle de sürücülerimizin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla riayet etmelerini, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli olduğunun bilinci içerisinde sevdikleriyle kazasız, sağlıklı ve iyi bayramlar geçirmelerini diliyorum.

Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm İslam âlemine hayırlara vesile olması temennilerimle tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyor; sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini diliyorum.”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞE AÇILAN KAPILARDIR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.