DOLAR

32,2776$% 0.04

EURO

34,9888% -0.03

STERLİN

40,6549£% 0

GRAM ALTIN

2.447,99%0,09

ÇEYREK ALTIN

3.979,00%0,07

TAM ALTIN

15.891,00%0,10

ONS

2.358,88%0,04

BİST100

10.173,42%1,17

BİTCOİN

1998552฿%0.31502

a
alan18-kopya

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN EMANETİNİ GURURLA TAŞIYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Gaziler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Şahin mesajında, “Gazilerimiz topraklarımızın savunmasında, bu toprakların vatan olarak bize emanet olmasında hayatları pahasına yola çıkmış, bu uğurda yaralanmış, ecdadına vefalı, vatan sevgisi örnek şahıslardır.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, şanlı bayrağımızın kutsi dalgalanışını şehit ve gazilerimize borçluyuz” ifadelerini kullandı. Şahin, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: 19 Eylül’ün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanı verilişi vesilesiyle tüm gazilerin anıldığı anlamlı bir gün. Bugün önemini önemli tarihlerin yıldönümü olması dışında ulus bilinci ile her daim vefa göstermemiz, rahmet, saygı ve minnetle anmamız gereken gazilerimizin dünyaya örnek olan vatanseverliklerini de bize tekrar hatırlatıyor.

Bu detaylar bugünün önemini daha da arttırıyor. Biz bu toprak için kan dökmüş, sağlığını, malını, ailesini, canını kaybetmekten korkmadan mücadele vermiş her büyüğümüze, her atamıza, her kardeşimize çok şey borçluyuz. Bunun farkında olarak bu vatana sahip çıkmak da en ulvi görevimiz. İnsan hayatı kutsaldır ve ancak vatan uğruna feda olduğunda binlerce hayat da onlara borçlu yaşar. Biz sayısız şehit ve gazimizin emanetini gururla taşıyoruz. Ömrümüzce emanetlerine sahip çıkacağız. Gazi şehrimiz taşıdığı unvanla da buna her daim örnek bir kent olarak tarihte yerini almıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı ‘Müşir rütbesi ve Gazi unvanı’ verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

 GASTRONOMİ PROFESYONELLERİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.