DOLAR

32,2127$% -0.21

EURO

35,0451% -0.14

STERLİN

40,9637£% 0.07

GRAM ALTIN

2.493,07%1,10

ÇEYREK ALTIN

4.030,00%0,86

TAM ALTIN

16.146,00%0,86

ONS

2.407,21%1,31

BİST100

10.643,58%3,14

BİTCOİN

2169428฿%2.32037

a
alan18-kopya

ŞEHİTKAMİL’DE “NESANIR” HEYECANI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehitkamil İlçe eski Başkanı ve Meclis eski Üyesi Hasan Nesanır,  Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Siyasette tecrübeli isim olan Nesanır’ın Şehitkamil Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu parti içinde heyecan yarattı.

CHP’de Yerel Seçimler öncesi heyecan dorukta. Geçtiğimiz hafta sonu CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığına giden İnşaat Mühendisi Hasan Nesanır, Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu tamamladı. Kalabalık bir grup ile aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Nesanır, başvuru dosyasını Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım’a teslim etti.

VEFA BORCUM VAR

Aday Adaylık başvurusuna ilişkin açıklamalarda bulunan Nesanır, ‘’İlçe Başkanımız Sayın Hurşit Yıldırım, beni siyasete davet eden isim olmuştu. Dolayısıyla siyasete başladığım, ilçe başkanlığı ve Meclis üyeliği yapmış olduğum Şehitkamil İlçemize bir vefa borcum var. Şehitkamil ilçemizin sorunlarını biliyorum. Bu sorunların çözümü için geçmişte İlçe Başkanı ve Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi olarak çalıştık. Bundan sonraki süreçte de Şehitkamil İlçesi’nin sorunlarını çözmek için adayım.’’

HALK İÇİN SİYASET

Daha yaşanabilir bir Şehitkamil için yapılan çalışmaları aktaran Nesanır, ‘’İlçemizde yeşil alanların imara açılmaması, talan edilmemesi ile ilgili mücadele ettik, bu konuları yargıya taşıdık. Meclis üyeliğimiz döneminde ranta yönelik değil halka yönelik olarak siyaset yaptık, halkın yararına olmayan tüm kararların karşısında durduk.”

HEDEFİMİZ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ

‘’Şehitkamil Belediyesi’ni almak için var gücümüzle çalışacağız’’ diyen Nesanır, “CHP ailesinin bir ferdi olarak Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adaylığımızı açıklıyoruz. CHP’de aday adaylık dahi büyük bir gururdur.  Şehitkamil Belediyesi’ni almak için sizlerle birlikte çalışacağım. Aday kim gösterilirse gösterilsin örgütümle birlikte adayımızın Şehitkamil Belediyesi’ni kazanması için çalışacağım. Ben değil biz olursak Şehitkamil Belediyesi’ni kazanırız. Şehitkamil Belediyesi burçlarına CHP bayrağını dikeceğiz’’ dedi.

KAZANAN BİZ OLACAĞIZ

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım da Nesanır’ı tebrik etti. Yıldırım, ‘’31 Mart Seçimlerine en iyi şekilde hazırlanarak Şehitkamil Belediyesi’ni alacağız. Bizim amacımız rant değil halk belediyeciliğidir. Daha büyük projeler üreterek halkla birlikte yöneteceğiz. Kazanan biz olacağız’’ dedi. 

SİYASETTE DENEYİMLİ İSİM

İnşaat Mühendisi olan Hasan Nesanır, CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Bu görevin ardından Nesanır, 2019 Yerel Seçimlerinde Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi seçilmişti. 38.Olağan Gaziantep İl Kongresi’nde Kurultay Delegesi olarak seçilen Nesanır’ın Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adaylığı, parti içinde heyecan yarattı.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

KENTE DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.