DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2068111฿%0.96483

a
alan18-kopya
  • bire1haber.com
  • Genel
  • TOBB FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ SANKO ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

TOBB FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ SANKO ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gaziantep TOBB Fen Lisesi 12’nci sınıf öğrencileri SANKO Üniversitesini ziyaret etti.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenleri Hasan Taş ve Merve Kılyar eşliğinde üniversiteyi ziyaret eden aday öğrencilere, üniversitenin eğitim olanakları ve sunduğu imkanlarla ilgili bilgi verildi.

Öğrencilere tıp eğitimiyle ilgili bilgi ve tecrübelerini aktaran SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Eyüp İlker Saygılı, hekimliğin büyük özveri ve sabır isteyen kutsal bir amaca hizmet veren meslek olduğunu söyledi.

“Özgüveni yüksek, sorumluluk duygusu gelişmiş, bilgisi ve elde ettiği tecrübesi ile bilgili ve bilinçli birer hekim yetiştirmek en büyük gayemiz” diyen Prof. Dr. Saygılı, şunları kaydetti:

“Tıp eğitiminde laboratuvarların önemi büyük. Üniversitemizde güncel teknolojinin olanaklarıyla donatılmış sınıf, mesleki beceri, anatomi, multidisiplin laboratuvarları ve Türkiye’de az sayıda üniversitede olan uzaktan kumanda edilebilen simüle hasta modelleri dahil yüksek teknolojili simülasyon laboratuvarlarımız bulunmaktadır.

Öğrencilerimiz teorikte öğrendikleri bilgileri, uygulamalı derslerle laboratuvarlarımızda pekiştirmektedir. Ayrıca öğrencilerimizin tıp alanında güncel gelişmeleri takip edebilmeleri için, mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sunacak tüm olanakları sağlıyoruz.”

Prof. Dr. Saygılı, üniversitenin klinik uygulama alanları, meslek istihdam olanakları ve bölümün akademik kadrosu hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

Üniversitenin yemekhane, kütüphane ve laboratuvarları gezdirilen öğrencilere, burs olanakları ve öğrenci kulüplerine ilişkin bilgilendirme yapıldı. Ziyaret, fotoğraf çekimi ile son buldu.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

 “ANTEP, EMANETİNİN KIYMETİ VE SORUMLULUĞUNUN FARKINDADIR”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.