DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

TAM ALTIN

16.168,00%0,01

ONS

2.337,84%0,27

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2077158฿%-1.58047

a
alan18-kopya

VALİ GÜL:” HER YENİ GÜN, YENİ BİR UMUT ”

Gaziantep Valisi Davut Gül, 2022 yılında Gaziantep’in önemli başarılara imza attığını,  bu başarıların 2023 yılında da devam edeceğini belirterek, ” Ülkemiz ve dünyamız için sevinç ve hüzünlerin bir arada yaşandığı 2022 yılını geride bırakarak, yeniden başlama duygularıyla 2023 yılına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Her yeni zaman diliminin umut dolu güzel geleceğe, yeni hedeflere, huzur ve müreffeh yarınlara ulaşılmak için yeniden başlama fırsatı sunduğunu ifade eden Vali Davut Gül, yayımladığı yeni yıl mesajında,” 2022 yılında amacımız; Gaziantep’te her alanda gelişim kaydetmek. Bununla birlikte genç nüfusa sahip şehrimizde “Gaziantep Modeli” ile özellikle eğitimde mevcut sorunlarını en aza indirmiş, “Eğitim Şehri Gaziantep”, “Sağlık Şehri Gaziantep”,“Spor Şehri Gaziantep”, “Sanayi Şehri Gaziantep”, “Tarım Şehri Gaziantep” ve “Güvenli Şehir Gaziantep” gibi birçok hedefinde önemli mesafeler kat etmiş bir duruma gelmek ve bunu yaparken de birlikteliğin oluşturduğu ortak aklı harekete geçirmekti. Bu süreçte katkılarından dolayı milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, sanayicilerimize, hayırseverlerimize, tüm kamu kurumlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Vali Gül mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Yeni yılda da toplumun tüm kesimleri ile birlikte aynı bakış açısı ve sinerji içerisinde hareket etmeye, birlik ve  dayanışma içerisinde olmaya gayret göstereceğiz. Şehrimizi ön plana çıkaran özgün vasıflarımızı daha da geliştirerek ve her şeyden önce övündüğümüz ve dünyanın en kalitelisi olarak gördüğümüz insan kaynağımızı daha vasıflı hale getirerek bütün bu hedeflerimizi ortak akıl ve elbirliğiyle gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bugün dünden daha iyi durumdayız. Yarınımız da bugünden daha iyi olacak.

Özellikle her anlamda ve her alanda dünyaya örnek olan, farklı ve değerler üstü medeniyet tasavvuru ve yönetim anlayışıyla dünyanın neresinde olursa olsun garip, gureba, dertli ve ihtiyaç sahibi herkese şefkat ve merhamet elini uzatan, bütün insanlığa çok büyük değerler katan ve katkılar sunan bu güzel Ülkemizin daha da gelişerek dünyada hedeflediği ve hak ettiği yere gelmesi en büyük arzumuzdur.

Bununla birlikte vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içerisinde karşılayabilmeleri için Valiliğimizce her türlü önlemi aldık. Yılbaşı günü ve gecesinde Polisimiz, Jandarmamız, AFAD, sağlık kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimizle birlikte Valiliğimiz koordinasyonunda görev başında olacaklar.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatansever, mert, yiğit, hayırsever, Gaziantepli hemşehrilerimin, her derecedeki  kamu görevlisi arkadaşlarımın  ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

TÜRKİYE’NİN İHRACATÇI ÜLKE KİMLİĞİNİ GÜÇLENDİRMELİYİZ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.