DOLAR

32,3143$% 0.19

EURO

35,0819% -0.17

STERLİN

40,9655£% -0.16

GRAM ALTIN

2.278,14%0,04

ÇEYREK ALTIN

3.948,00%-0,65

TAM ALTIN

15.793,00%-0,63

ONS

2.194,28%-0,02

BİST100

9.010,00%2,31

BİTCOİN

2275368฿%0.97959

a
alan18-kopya
ak-parti
ak-parti

VALİ GÜL VEDA ETTİ

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan Gaziantep Valisi Davut Gül‘e Büyükşehir Belediyesince veda programı düzenlendi. Gül, Gaziantep’in bambaşka bir şehir olduğunu ve bu şehirde herkesin birlikte hareket ettiğini söyledi.

İstanbul Valiliğine atanan Vali Davut Gül, Erikçe Mutfak Sanatları Merkezi’nde düzenlenen veda programında yaptığı konuşmada, Gazianteplilerin en önemli sermayesinin özverili çalışma ve herkesin kent için bir şeyler yapmayı ilke edinmesi olduğunu söyledi.

Gaziantep’te hem sevinçleri ve hem de acıları yaşadığını ifade eden Vali Gül, “Bizim için bir başka önemi, Gaziantep bizim için sevinçlerimize ev sahipliği yaptı. Küçük çocuğumuz burada doğdu, acılarımıza ev sahipliği yaptı, annem burada vefat etti. Her ikisinde de bütün şehir yanımızdaydı” diye konuştu.

Vali Davut Gül şöyle konuştu:

Yatırımların bu şehre gelme sebebi buradaki toplumsal barışın ve kardeşliğin üst seviyede olması, insanların birbirine el uzatması. Dolayısıyla da bu ruhu muhafaza ettiğimiz sürece inanıyorum ki Gaziantep parmakla gösterilecek şehirlerden biri olmaya devam edecek.

Allah, birliğinizi ve bütünlüğünüzü bozmasın. Gaziantep, kardeşlik iklimini ve ekonomi büyümeyi devam ettirdiği müddetçe bütün meseleler çözülecektir. İstanbul halkına hizmet etme fırsatı verdiği için Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya ayrıca teşekkür ediyorum”

ŞAHİN: GÜL HERKESE GÖNLÜNÜ AÇTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise programda yaptığı konuşmada, Vali Davut Gül’ün çok çalışkan biri olduğunu belirterek kapısını ve gönlünü herkese açtığını belirterek, “Adam gibi adam. Bize baba olmayı öğretti. O yüzden bir taraftan mutluyuz bir taraftan İstanbul’a göndermenin huzursuzluğunu yaşıyoruz. İnşallah yeni gelecek valiyle aynı iradeyle aynı şekilde hedefe kitleniriz. Çünkü Gaziantep herhangi bir şehir değil. Gaziantep çok özel bir şehir. Buraya gelecek valimiz ile yapacak çok işimiz var.” dedi.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Vali Gül’e bakır hediyelik eşya verdi.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

TOBB GAZİANTEP KGK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.