DOLAR

32,5342$% 0.22

EURO

34,9503% 0.41

STERLİN

40,6424£% 0.18

GRAM ALTIN

2.446,66%0,35

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%-0,51

TAM ALTIN

16.171,00%-0,59

ONS

2.333,85%-0,16

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2071157฿%0.65437

a
alan18-kopya

VALİ VEKİLİ ÖNDER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Gaziantep Vali Vekili Muhammed Önder, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, huzurlu bir bayram geçirilmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti.

Vali Vekili Muhammed Önder, 28 Haziran’da başlayacak Kurban Bayramı öncesi, emniyet, jandarma, sağlık kurumları ve tüm ilgili kamu personeli ile huzurlu bir bayram için gereken tüm önlemleri aldıklarını söyledi.

Mesajına Abdurrahim Karakoç’un

Yaza dönsün kışınız, bayramlar bayram olsun

Dert görmesin başınız, bayramlar bayram olsun

Otlar/dikenler dolsun Nemrut’ların çanına

Kolay gelsin işiniz, bayramlar bayram olsun

Dizeleriyle başlayan Önder şu ifadelere yer verdi:

“Manevi duyguların zirveye çıktığı, dinimizde önemli bir yeri olan Kurban Bayramı’na hep beraber ulaşmış olmanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde pandemi ve sonrasında deprem afetini yaşayan, zor günler geçirmiş ancak Kurtuluş Mücadelesi ruhuyla birbirine tutunarak, birbirine yaslanarak bu zor günleri geride bırakmaya çalışan bir toplumun parçasıyız.  

Bu önemli günde fakiri, kimsesizi, yetimi, öksüzü, yaşlıyı her zaman bağrına basmış bir toplumun fertleri olarak, yardımsever halkımızın, bayramı bayram edeceğine, depremzede kardeşlerimizden, kimsesiz, yardıma muhtaç çocuklar ile ilgiye muhtaç yaşlılarımızdan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceğine inancımız tamdır.

Bizler emniyetimizle, jandarmamızla, sağlık kurumlarımız ve tüm ilgili kamu personelimizle vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için gereken tüm önlemleri aldık ve almaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile paylaşmanın en güzel halini ortaya çıkartan ve içerisinde bir sürü hikmeti barındıran Kurban Bayramı’nın Gaziantep’imize, Ülkemize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor. Gaziantepli hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyorum”

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

GAGİAD “YEŞİL ŞEHİRLER” BULUŞMASI İÇİN ATİNA’DA

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.