DOLAR

32,5440$% 0.27

EURO

34,8968% 0.41

STERLİN

40,7911£% 0.46

GRAM ALTIN

2.433,51%-0,20

ÇEYREK ALTIN

4.028,00%-1,02

TAM ALTIN

16.083,00%-1,16

ONS

2.324,74%-0,55

BİST100

9.915,62%2,05

BİTCOİN

2042053฿%-1.75179

a
alan18-kopya

VATAN VE HÜRRİYET PARTİSİ’NDE GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Vatan ve Hürriyet Partisi’nde yapılan kongrenin ardından toplanan Yönetim Kurulu görev bölümünü yaptı. İl Başkanı Şemsi Ayaslan, amaçlarının sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun her kesimine ulaşarak sorunlara çözüm üretmek, zor günlerden geçen Türkiye’de insanların hayatlarına dokunmak olduğunu söyledi.

Vatan ve Hürriyet Partisi Yönetimi toplanarak görev bölümünü yaptı ve yeni dönem için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede İl Başkanlığına seçilen Şemsi Ayaslan liderliğinde toplanan yönetim kurulu üyeleri, hedeflerinin üstlendikleri görevleri layıkıyla yerine getirerek, Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmak olduğunu ifade ettiler.

İl Başkanı Şemsi Ayaslan toplantıda yaptığı konuşmada, ülkenin zor günlerden geçtiğini, özellikle ekonomik alanda hayata geçirecekleri projeleri hayata geçirerek toplumun tüm kesimlerine dokunacaklarını belirterek,” Ülkemiz çok ama çok zor günlerden geçiyor. Bunun hepimiz farkındayız. Vatan ve Hürriyet Partisi Gaziantep Teşkilatı olarak insanların hayatına dokunabilecek bir çok projemiz var. Bu projelerimizi en kısa zamanda toplumun tüm kesimlerine ulaşarak hayata geçireceğiz ve büyük bir yük altında ezilen insanların hayatlarına dokunacağız. Parolamız üretim, üretim üretim. Tarlada üretim, çalışma hayatında üretim, ev hanımlar geri dönüşüm yoluyla üretim, gençler teknolojik alanda üretim diyoruz. Görüyoruz ki, tüketim çılgınlık boyutuna ulaşmış durumda. Biz Vatan ve Hürriyet Partisi olarak bu çılgınlıktan yana tavır almadan üretim için yola çıktık ve bunu da başaracağımızdan hiç şüphemiz yok. Projelerimiz hazır, arkadaşlarımız şimdiden kolları sıvadılar ve daha iyi yaşanabilir bir Türkiye, insanların yüzünün güldüğü bir ülke ve üreterek tüketen bir toplum için geliyoruz” diye konuştu.

Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararla görev bölümü şöyle oluştu:

İl Sekreteri Mehmet Erkan Ağbalık – Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muhammet Çetin, Erdem Emre, İletişimden sorumlu İl Başkan Yardımcısı İlayda Çağatay, Kadın Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahar Kuş, Ebrar Bahçacı, Gençlik Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Harun Bahçacı, Murat Çetin, Merve Akkoyun, Sanayi ve Doğal Kaynaklardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Saadet Bilik, Taner Önem, Sanatsal ve Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcısı Burhan Kaya, Sağlıktan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sara Göktaş, Engelli Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hülya Poyraz, Melek Tekatlı, Yenilenebilir Kaynaklardan Sorumlu İl BaşkanYardımcısı Maya Çetin, Zennup Dağlı, Hayriye Yazgan.

sedef-moda
sedef-moda
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tüm Yorumlar (3)
  • Ramazan ORÇAN
    4 ay önce
    1 0

    Vatan’a Millete hayırlı uğurlu olsun. Tebrikler Allah başarılarınızı daim etsin inşallah.

  • Savaş AKBULUT
    4 ay önce
    0 0

    Hepinizi ayrı ayrı Tebrik eder, başarılar dilerim. Ellerinize, Emeğinize sağlık. Vatanımızın ve Milletimizin artık bir kurtuluş yolu var, o da Vatan ve Hürriyet partisinden geçer. Bu yolda bize katılacak, görev alacak her bireye ihtiyacımız var. Bizler Milletimizle büyüyecek, Hürriyetimize sahip çıkacağız. Vatan ve Hürriyet yolunda, sizleri aramızda görmek istiyoruz. Saygılarımla. İzmir Kemalpaşa ilçe Başkanı.

  • tebrikler başarılarınızın devamını diliyorum

Sıradaki haber:

ŞAFAK VAKTİ ÇAY VE SİMİT İLE ASGARİ ÜCRET TEPKİSİ

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.